聖鬥士星矢 發表於 4-12-2011 17:11:28

★★★★★★EX聖衣神話----來吧!-勇猛的獅子!★★★★★★

MY BLOG:http://blog.yahoo.com/graphix/articles

遲來的EX 勇猛的獅子.今次好用心機影好這隻EX.用左6小時影相.真係出得好好.比之前胸像還好.可動post 以接近動晝了.出拳力度十足.頭盔两邊的设計也和面部更加贴合.只是胸甲比較大塊.換上細的已經ok.裙甲分件更加细致而且将背甲换成了合金材料,臂甲更加修長,而且配置了單獨的手甲.由於不受裙甲限制,胯部可動性比雙子更加靈活.可以罷出ironman打地post.總括這隻ex.算是暫時最好的.哈哈哈.出了2 隻吧...為了我們的聖衣神話,一起燃烧小宇宙吧!

卡妙 發表於 4-12-2011 17:39:58

靚相靚野靚P:$:$:$
我就黎有得玩獅子啦:$:$

iamfinethankuuu 發表於 4-12-2011 17:49:27

哇....真係好靚仔呀:shiny:

史丹尼星人 發表於 4-12-2011 18:01:49

強!好強的相!:50:

第3星座 發表於 4-12-2011 20:27:30

EX獅子確實很好,相對比較修長,雙子座就勻稱一D。

獅子由於上身較橫,單看雙手就顯得有點痩了。

anson@yeung 發表於 4-12-2011 20:37:16

靚相:71::71::71::71:

J子 發表於 4-12-2011 21:07:19

好型, 好正, 好靚仔呀~~~~~~~~~~~:$:$:$

bearbearwolf 發表於 4-12-2011 21:11:53

好正呀!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :71::58::79::43:

聖鬥士JACK 發表於 4-12-2011 21:15:00

靚到瀑啊:$:$:$:$

聖鬥士星矢 發表於 4-12-2011 21:28:15

其實影左成44 張相.但toydaily post 唔到咁多張......................>.<

36韜 發表於 4-12-2011 22:09:29

d 相影得好正...

jo2joe 發表於 4-12-2011 22:46:10

正到無朋友,師兄影得好正!!

choikitcheong 發表於 4-12-2011 22:46:23

great photo!!:71:

Koseo 發表於 4-12-2011 22:46:55

推推推!好靚:43:

多其 發表於 4-12-2011 23:43:50

真的好圖﹗有晒動作feel!!!支持呀﹗
頁: [1] 2 3
查看完整版本: ★★★★★★EX聖衣神話----來吧!-勇猛的獅子!★★★★★★