Mo.P 發表於 4-11-2011 01:17:38

點解無人提 Uncharted 3, 無人 玩 PS3?

PS3 超人氣大作, 點解無人提既?

Vince 發表於 4-11-2011 10:00:48

咁你有冇 買, 有冇 玩呢 ??
我就對 d 隻 男版 盜墓者 一般般 ... :67:

Mo.P 發表於 4-11-2011 23:49:39

回復 2# Vince

我有買啊, 之前有玩 Uncharted 2 已經覺得超正, 無論畫面同故事都好正, 好似玩緊hollywood 電影咁, 好重電影感, Uncharted 3 買左未開始玩, 不過外國d game 書評分都好高, 有d 比滿分, 畫面好似再進步左, 諗住呢幾日慢慢煲機.

Noctilux 發表於 8-11-2011 01:50:30

呢隻GAME係自我享受型, 你入戲院睇戲都唔想劇透啦, 係咪?
一隻好似睇動作片既GAME, 我就選擇咩forum都唔睇自己慢慢dap到爆機...

hareluya2 發表於 14-11-2011 16:33:56

隻game 好好呀....值得玩呀我覺得...:71:
....不過我想問: 隻game 係咪有得轉 中文 架?

潔白紙巾 發表於 14-11-2011 20:40:18

我都有興趣,不過黎緊呢排應該超忙,等佢跌價先再買黎玩啦~:DD

歐比旺.肯諾比 發表於 23-11-2011 20:15:10

有玩 , 動作好過上集 , 上集主角d身手太誇張

Noctilux 發表於 24-11-2011 16:54:28

但我覺得今集似rambo多d, 少左好多暗殺位, 全部都係一早alert左敵人, 預左渣住支機關槍去掃...

btw, 個online mode都算ok, 得閒可以玩玩...
頁: [1]
查看完整版本: 點解無人提 Uncharted 3, 無人 玩 PS3?