gantz414 發表於 21-9-2011 09:32:33

mcdulldull2 發表於 21-9-2011 09:40:00

絕對唔值,有錢都唔好咁駛法!

lingchung 發表於 21-9-2011 10:54:50

WO~~幾多$牙` P.M 我CC~:)

影武者 發表於 21-9-2011 10:55:34

對我來說...此出品總點是因葛民輝...
"點解要做到咁巨 ? 原來腰部可打開"....我估只是因成品需要分件製作。

blueblue 發表於 21-9-2011 12:09:46

congratulations ,:(

只能夠講 , 心頭好的話 , 就冇所謂 ...

一件空心膠 ............ 成本的確係平到你唔信咁低 .....

玩具本身亦沒有『design & creactivity』可言 , 論到價值的話 ...... 我絕不會用高於 $200的價錢去買 ...

實在係呃錢技倆only .....

Zombie007 發表於 21-9-2011 12:12:06

好老實... 咁嘅設計咁嘅用料但咁嘅價錢?! 感覺真係幾呃錢... :o

woowoobb 發表於 21-9-2011 12:30:04

4A一向無論平貴都係都一大班支持者,
我就只係買佢嘅帽.

codebar 發表於 21-9-2011 14:16:40

即係幾$
有冇人可以 pm我呢?

pakki003 發表於 21-9-2011 14:30:03

係yahoo search....成4位數字@@@@@@@@@@@@@
我寧願買皇級........

gantz414 發表於 21-9-2011 14:45:58

gantz414 發表於 21-9-2011 14:47:30

野比大雄 發表於 21-9-2011 15:22:43

真係forbiddent toy@@
可以買到好多隻vcd

clement3 發表於 21-9-2011 22:56:59

樣子不太像胖虎。

【占仔】 發表於 23-9-2011 23:55:24

其實本身4A D野賣唔平,一件TEE要$530,
因為真係生產少,可能唔過數百,所以賣咁貴!!
唔可以同BANDIA / HOTTOYS過萬貨比,
買得呢隻相信本身都鐘意軟硬,而且技安件TEE真係咁岩同阿葛個品牌LOGO一樣,
所以先有呢隻玩具,都算叫做港日crossover呀~
至於值唔值就每個人諗法都唔同啦~個人覺得唔過千就OK!!
http://2.bp.blogspot.com/_k021SSK3tQI/S_LECd8U7zI/AAAAAAAAAqg/UGrzjA_ZClM/s320/Doremon.gif
頁: [1]
查看完整版本: AAAA x 多拉A夢,16吋巨體胖虎 figure