captainamerica 發表於 17-8-2011 17:35:37

The boots look ugly:72:

terrymen 發表於 17-8-2011 18:00:45

我都覺得二戰 LOOK 型 D
x 5
好似太單調..睇黎訂依家個隻都冇錯(暫時)

yoda大師 發表於 17-8-2011 18:49:52

真身好過之前D漫畫圖喎我覺得,不過都係二戰LOOK型D!

thiam 發表於 17-8-2011 18:52:08

我本身就比較鍾意二戰版個隻, 雖然係唔似Comic個隻, 不過二戰版個隻ger Look成熟得來又穩重, 而且都比較(Man)d.

benedict 發表於 17-8-2011 19:00:08

其實係未cg姐,我估二戰果套都cg左唔少啦,真係做戲果時應該好好多。

buzz 發表於 17-8-2011 19:52:17

唉......點解現代版美國隊長咁鈍咁蠢嘅!

mars0083 發表於 17-8-2011 20:01:27

Ha, 新、舊電影版個造形十足以玉皇大帝第九個孫 -玉九孫~~
ma ma day to me, pass~~

:)

palebluebear 發表於 17-8-2011 23:27:23

x 6

Wonderland 發表於 18-8-2011 00:58:18

Alton 發表於 18-8-2011 03:36:25

Actually... I prefer this one more@@

dj夫 發表於 18-8-2011 10:26:48

緊身現袋褲閃爍魚鱗紋,先係現代版正路 :45:

davidki99 發表於 18-8-2011 10:29:36

唉......點解現代版美國隊長咁鈍咁蠢嘅!
buzz 發表於 17-8-2011 07:52 PM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

講佢訓左70年, 訓到蠢哂? :66:

jonathanchui 發表於 18-8-2011 11:36:22

x 6
WWII 個感覺大隻d...其實一直都好鐘意WWII件suit,似modernized左既comic version

getter-1 發表於 18-8-2011 12:02:29

我都覺得二戰 LOOK 型 D x 100

codianno 發表於 18-8-2011 13:12:27

我都覺得二戰 LOOK 型 D x 101
耐日先睇左耐戲.......麻麻
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: [復仇者 ]美國隊長最新造型照