canon722 發表於 8-8-2011 17:09:09

用$買不如自己做~(叮噹地台)

由於某女子非常喜愛多啦a夢,加上近期便利店有換扣,
亦加上說過會做一個比現有更靓的地台給她,所以拼命完成了!!圖片是在拍賣區參照做出來,
加上在便利店實地考察得回來,沒比例,成品一般,請物見怪!!

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/282544_2282918037708_1391560566_2637826_4877033_n.jpg

大慨用了5~6小時,正正方方,製作較易!
不知道大家覺得成品"令"d定係我呢個令d呢?!

ryan1982 發表於 8-8-2011 17:12:40

dead photo~~~
can't see anything:55:

lhfsamuel 發表於 8-8-2011 18:04:09

死圖..............
可用facebook upload

傑仔''KIT 發表於 8-8-2011 18:06:30

冇圖睇既....:68:

bearbearwolf 發表於 8-8-2011 18:14:13

死圖.!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~```

op_eddie 發表於 8-8-2011 18:27:31

Mr.UM 發表於 8-8-2011 18:43:50

死圖了......:56:

fktuen 發表於 8-8-2011 19:10:43

又無圖睇.........

Artoo 發表於 8-8-2011 19:20:33

jazz4004 發表於 10-8-2011 14:05:17

我睇到BO~係多啦A夢呢幾隻字差少少

太歲 發表於 10-8-2011 19:40:33

唔錯呀~
有時自已落手做出黎個感覺好過買。
始終係由自已親手做左樣野出黎係唔同~

canon722 發表於 10-8-2011 23:36:22

回jazz4004 :字體的確係比較趕工的...因為趕住出街比佢...

回:太歲:多謝呀!!的確自己做出來係滿足d!!另外我會繼續發表作品!!

canon722 發表於 10-8-2011 23:38:07

回jazz4004 :字體的確係比較趕工的...因為趕住出街比佢...

回:太歲:多謝呀!!的確自己做出來係滿足d!!另外我會繼續發表作品!!

regzzero 發表於 11-8-2011 11:32:36

Good!
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 5 字節系統限制: 15 到 10000 字節高級

kuugakuuga 發表於 11-8-2011 12:14:44

very nice job :52:
頁: [1] 2
查看完整版本: 用$買不如自己做~(叮噹地台)