fish@hk 發表於 27-7-2011 23:53:43

正到爆!!!:71::71::71:

shingotaz 發表於 27-7-2011 23:57:53

support! 十分認同玩玩具要開開心心!
我幾十歲人都仲會有玩具擺係床邊...不過年紀大左成左家, 已經係睇多過玩啦...
其實個個人價值觀唔同, 各有各道理。不過買到平貨死貨跳樓貨先開心, 又真係幾難理解~
p.s. 期待tf3 leader class 老麥...如果出得似, 一樣會很型很惡...冇理由鐵皮都出, 狂派會一隻都冇架...

sk9091 發表於 28-7-2011 00:01:07

正呀~小弟平時都有留意大大個BLOG 真係個個REVIEW都好有HEART 十卜!!:71:

原罪 發表於 28-7-2011 00:24:35

一句:「喜歡就會好玩!」
已經要留言贊好啦!:71:

玩具撚過,扭過。感覺真係好唔同架!

FrTW 發表於 28-7-2011 09:02:22

:71:nice photos!!
support...and agree with you:71:

cynip 發表於 28-7-2011 13:58:25

supportsupport!!
睇落去真係幾型
不過個人真係唔係幾鐘意隻左手太瘦小
反而車mode真係幾有霸氣

另外 ...
waven 發表於 27-7-2011 10:30 PM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

唔講唔覺, 第一集佢條屍係斷左手
咁ROTF隻左手畸D反而合理

cynip 發表於 28-7-2011 14:02:39

support! 十分認同玩玩具要開開心心!
我幾十歲人都仲會有玩具擺係床邊...不過年紀大左成左家, 已經係睇多過 ...
shingotaz 發表於 27-7-2011 11:57 PM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

買跳樓貨...就係...    入山口黑牛果種感覺

tsznok1016 發表於 28-7-2011 14:14:28

此post不得不讚!!!
不過我更加想知仲有冇可能再入反呢隻麥sir,知既大大唔該pm聲話小弟知:64:

惡魔始祖 發表於 28-7-2011 17:29:17

回復 1# Garycharm

醒目喎,識得用銀油,正呀!你買左幾多錢呢?話比我知好嗎^_^
頁: 1 [2]
查看完整版本: ROTF 麥加登• TF 大戰•玩具網感想