分手勿語仔 發表於 28-3-2007 21:31:10

原文章由 what 於 28-3-2007 09:29 PM 發表
]

support, 錢都唔係最重要, but 條氣唔順, 比人當水魚
:blame::blame:
咩事咩事妮位師兄咁火:^:?

狂四郎 發表於 28-3-2007 21:31:37

原文章由 分手勿語仔 於 28-3-2007 21:29 發表

唔係笨大出嫁好在:):)
壽屋出的 我愛你壽屋:love::love:
不過壽屋唔係俾笨大收購左咩!江湖傳聞咋!:DD

分手勿語仔 發表於 28-3-2007 21:31:48

原文章由 狂四郎 於 28-3-2007 09:29 PM 發表

地奇仲有幾件黃金未入又點會係死士呀!:^
我入得最少 我係 精明消費者:p:p

分手勿語仔 發表於 28-3-2007 21:32:28

原文章由 狂四郎 於 28-3-2007 09:31 PM 發表

不過壽屋唔係俾笨大收購左咩!江湖傳聞咋!:DD
唔係呀
不過上一隻 大贊卡 無啦啦同 笨大合作:unhappy:
而家驚緊:ice:

分手勿語仔 發表於 28-3-2007 21:33:11

原文章由 殺手 於 28-3-2007 09:31 PM 發表
其實沙加長頸問題可以修正, 胸像條頸可以換返去神話個body度, 不過要拆螺絲~

用手機影, 影得唔好請見諒~

http://hk.batch.auctions.yahoo.com/users/1/1/9/8/killerleung2002.batchup/563x600-%a5%bc%a9r%a ...
殺手師兄 :@
原來係高手黎:@
多謝分享
35仔 你又可以放心去緊啦:):)

nwcwa 發表於 28-3-2007 21:33:26

原文章由 狂四郎 於 28-3-2007 09:27 PM 發表

35仔先係死士的表表姐呀!:^
我係男仔:shy:
而且我只係二打六

分手勿語仔 發表於 28-3-2007 21:33:40

原文章由 gackthk 於 28-3-2007 09:30 PM 發表

無錯!!!:shiny:
教皇:):)

分手勿語仔 發表於 28-3-2007 21:34:00

原文章由 nwcwa 於 28-3-2007 09:33 PM 發表

我係男仔:shy:
而且我只係二打六
冥界之巨人 :x:x 35仔

狂四郎 發表於 28-3-2007 21:34:05

原文章由 分手勿語仔 於 28-3-2007 21:32 發表

唔係呀
不過上一隻 大贊卡 無啦啦同 笨大合作:unhappy:
而家驚緊:ice:
笨大出品梗有一件係左近:^

what 發表於 28-3-2007 21:34:32

原文章由 分手勿語仔 於 28-3-2007 09:13 PM 發表

:D:D 收到 我會入愛媽媽0既冰河嫁啦:^:^

last sat a shop in Tuen Mun , opposite of an "animal" shop , 最終冰河 I saw 2 fish only, may also try Kwai Fong and KWL Bay , dunno are they the chain shops of that Tuen Mun shop .....hope this helps

nwcwa 發表於 28-3-2007 21:34:44

原文章由 殺手 於 28-3-2007 09:31 PM 發表
其實沙加長頸問題可以修正, 胸像條頸可以換返去神話個body度, 不過要拆螺絲~

用手機影, 影得唔好請見諒~

http://hk.batch.auctions.yahoo.com/users/1/1/9/8/killerleung2002.batchup/563x600-%a5%bc%a9r%a ...
即刻正常番哂:shiny::shiny::shiny:
換完仲可以多個半身胸像擺公司:DD

分手勿語仔 發表於 28-3-2007 21:34:52

原文章由 狂四郎 於 28-3-2007 09:34 PM 發表

笨大出品梗有一件係左近:^
已經1x隻 笨大野未整啦:unhappy:

沙加 發表於 28-3-2007 21:34:56

hihi 各位!

分手勿語仔 發表於 28-3-2007 21:35:28

原文章由 what 於 28-3-2007 09:34 PM 發表

last sat a shop in Tuen Mun , opposite of an "animal" shop , 最終冰河 I saw 2 fish only, may also try Kwai Fong and KWL Bay , dunno are they the chain shops of that Tuen Mun shop .... ...
thx:):)

nwcwa 發表於 28-3-2007 21:35:43

原文章由 分手勿語仔 於 28-3-2007 09:33 PM 發表

殺手師兄 :@
原來係高手黎:@
多謝分享
35仔 你又可以放心去緊啦:):)
沙加即時加分:shiny:
一直煩惱的問題一掃而空
頁: 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 [772] 773 774 775 776 777 778 779 780 781
查看完整版本: ●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區