nwcwa 發表於 5-3-2007 15:18:21

原文章由 小山羊 於 5-3-2007 03:12 PM 發表
哇~~~版主又攪咩ar:no::no::no:
做乜又del左我頭先post既自製搖光星既貼ar~~
係又刪唔係又刪~~
我要投訴
有咩珍藏呀:shiny:

分手勿語仔 發表於 5-3-2007 15:20:53

原文章由 nwcwa 於 5-3-2007 03:09 PM 發表

中左手手的灌水拳唔呃唔得:DD
嘿:!:!

分手勿語仔 發表於 5-3-2007 15:21:44

原文章由 toysfans2000 於 5-3-2007 03:15 PM 發表

ALL:shiny::shiny::shiny:
尋日先貼過 高達 0既好野:shiny:
唔信你問35仔 隻 crossbone正唔正:love::love:

toysfans2000 發表於 5-3-2007 15:22:48

有冇link? 神話呢?

分手勿語仔 發表於 5-3-2007 15:24:40

原文章由 toysfans2000 於 5-3-2007 03:22 PM 發表
有冇link? 神話呢?
神話 而且唔多 又唔算珍藏:sad::sad:
睇d師兄果d重好啦
我高達 0既量多d:^:^

toysfans2000 發表於 5-3-2007 15:27:27

我都有玩高達, 不過冇咩時間噴油!!

分手勿語仔 發表於 5-3-2007 15:28:28

原文章由 toysfans2000 於 5-3-2007 03:27 PM 發表
我都有玩高達, 不過冇咩時間噴油!!
我連砌時間都無:no::no:
已經係第19盒未砌了:shiny::shiny:

分手勿語仔 發表於 5-3-2007 15:35:38

原文章由 nwcwa 於 5-3-2007 03:18 PM 發表

有咩珍藏呀:shiny:

你呢??
成日都見到你咩都有興趣 想睇你玩具櫃多d:shiny::shiny:

nwcwa 發表於 5-3-2007 15:38:27

原文章由 分手勿語仔 於 5-3-2007 03:21 PM 發表

尋日先貼過 高達 0既好野:shiny:
唔信你問35仔 隻 crossbone正唔正:love::love:
擺我上台!?
唔話正都唔得啦

toysfans2000 發表於 5-3-2007 15:38:54

如果講未砌! 我有........
PG RX-78 & PG 紅慧星, MG Z高達, MG RX-78 & RX78- VER. 1.5 & ONE YEAR WAR VER, MG紅慧星 & 透明版 & ONE YEAR WAR VER, ONE YEAR WAR VER 藍老虎, 舊版 1/100 ZZ 高達, 4套情景, 迷你版高達連G戰車, 核戰幾, 連邦渣古 等等.

gackthk 發表於 5-3-2007 15:41:03

原文章由 toysfans2000 於 5-3-2007 03:38 PM 發表
PG RX-78 & PG 紅慧星, MG Z高達, MG RX-78 & RX78- VER. 1.5 & ONE YEAR WAR VER, MG紅慧星 & 透明版 & ONE YEAR WAR VER, ONE YEAR WAR VER 藍老虎, 舊版 1/1 ...

我得隻mg自護未開~~

gackthk 發表於 5-3-2007 15:42:06

原文章由 nwcwa 於 5-3-2007 03:09 PM 發表

中左手手的灌水拳唔呃唔得:DD

咁又係~~手手好強~~~

我又比人攻打緊啦~~
點解出post話我wooo~~ararara>.<~~

我成日中佢d灌水拳
攪到係咁灌水

[ 本文章最後由 gackthk 於 5-3-2007 03:43 PM 編輯 ]

分手勿語仔 發表於 5-3-2007 15:42:32

原文章由 toysfans2000 於 5-3-2007 03:38 PM 發表
PG RX-78 & PG 紅慧星, MG Z高達, MG RX-78 & RX78- VER. 1.5 & ONE YEAR WAR VER, MG紅慧星 & 透明版 & ONE YEAR WAR VER, ONE YEAR WAR VER 藍老虎, 舊版 1/100 ZZ 高達, 4套情景, 迷你版高達連G戰車, 核戰幾, 連邦渣古 等等.

紅渣 有出 一年戰爭版咩:?:?

nwcwa 發表於 5-3-2007 15:43:55

原文章由 分手勿語仔 於 5-3-2007 03:35 PM 發表

你呢??
成日都見到你咩都有興趣 想睇你玩具櫃多d:shiny::shiny:
我開始玩玩具的時間唔耐
大半年左右
以前都係間中見到中意先買
攪到宜家擺到周圍都係又亂到九彩
物色緊一個玩具櫃
見實惠有個2000幾fit

小山羊 發表於 5-3-2007 15:46:26

谷完氣返黎嚕:)
頁: 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 [73] 74 75 76 77 78 79 80 81 82
查看完整版本: ●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區