gackthk 發表於 20-3-2007 21:46:08

原文章由 狂四郎 於 20-3-2007 09:37 PM 發表

不過現實我都欠幼獅囉!:DD

都唔係靚............
唔入住都得:DD

nwcwa 發表於 20-3-2007 21:47:12

電奇~
我會繼續幫你搵靚價雙魚
:DD:DD

porcelain 發表於 20-3-2007 21:49:22

原文章由 nwcwa 於 20-3-2007 09:47 PM 發表
電奇~
我會繼續幫你搵靚價雙魚
:DD:DD
唔該晒呀:D:handshake::loveliness:

nwcwa 發表於 20-3-2007 21:53:27

原文章由 porcelain 於 20-3-2007 09:49 PM 發表

唔該晒呀:D:handshake::loveliness:
好想佢快d出一輝呀......................................................

番睇完冥皇前篇之後覺得卡隆著雙子聖衣真係型到震:love::sad::no::shiny::shy::):DD

porcelain 發表於 20-3-2007 21:54:30

原文章由 nwcwa 於 20-3-2007 09:53 PM 發表

好想佢快d出一輝呀......................................................

番睇完冥皇前篇之後覺得卡隆著雙子聖衣真係型到震:love::sad::no::shiny::shy::):DD
頭先係第二個post見到新一輝個頭套上獅子上面,好靚:$

狂四郎 發表於 20-3-2007 21:56:48

原文章由 porcelain 於 20-3-2007 21:54 發表

頭先係第二個post見到新一輝個頭套上獅子上面,好靚:$
但睇清楚D件獅子座係改過架!:^

porcelain 發表於 20-3-2007 21:57:23

原文章由 狂四郎 於 20-3-2007 09:56 PM 發表

但睇清楚D件獅子座係改過架!:^
係:DD

狂四郎 發表於 20-3-2007 21:57:47

原文章由 nwcwa 於 20-3-2007 21:53 發表

但35仔今個月買了好多神話喎!屋企無人詐形咩:DD

gackthk 發表於 20-3-2007 21:58:47

原文章由 狂四郎 於 20-3-2007 09:57 PM 發表

佢屋企人都勁買 lv
可能覺得佢入得d野太平
哈哈哈:DD

porcelain 發表於 20-3-2007 22:00:10

原文章由 gackthk 於 20-3-2007 09:58 PM 發表

佢屋企人都勁買 lv
可能覺得佢入得d野太平
[模擬]衰仔~買埋買埋幾舊水既野[/模擬]

nwcwa 發表於 20-3-2007 22:03:10

隻一輝加獅子真係好爽呀......................
一輝個頭真係做得好好:love"

nwcwa 發表於 20-3-2007 22:03:30

原文章由 狂四郎 於 20-3-2007 09:57 PM 發表

日日都話我d盒...:die::cool:

nwcwa 發表於 20-3-2007 22:03:48

原文章由 gackthk 於 20-3-2007 09:58 PM 發表

佢屋企人都勁買 lv
可能覺得佢入得d野太平
唔關事..............................................................................................................

狂四郎 發表於 20-3-2007 22:04:21

原文章由 porcelain 於 20-3-2007 22:00 發表

衰仔~買埋買埋幾舊水既野
應該係
衰仔!都唔係真金買乜鬼呀!等阿媽去金鋪打件真金黃金聖衣喇!:^

gackthk 發表於 20-3-2007 22:04:50

原文章由 nwcwa 於 20-3-2007 10:03 PM 發表

日日都話我d盒...:die::cool:

throw左去:DD
頁: 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 [584] 585 586 587 588 589 590 591 592 593
查看完整版本: ●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區