gackthk 發表於 19-3-2007 23:52:49

原文章由 狂四郎 於 19-3-2007 11:40 PM 發表

似乎教皇神經開始有問題喇!連四郎個名都叫錯:DD不過唔駛留番D錢咩!雖然囡囡未追到但都要留番些日後用嘛!兩個人的開支都幾金架!:DD

真係既時候先save money啦:DD

longma123 發表於 19-3-2007 23:53:10

各位兄弟,小弟想入返隻新生紫龍,請問180元這價ok嗎?有冇其他地方會平點? 請幫幫忙,謝謝~~~

gackthk 發表於 19-3-2007 23:55:52

原文章由 toysfans2000 於 19-3-2007 11:47 PM 發表
依度有冇人入最終紫龍,白羊,金牛,最終星矢呢??
最終紫龍.等緊:DD

狂四郎 發表於 19-3-2007 23:56:48

原文章由 gackthk 於 19-3-2007 23:52 發表

真係既時候先save money啦:DD
點可以咁諗架!開頭個幾個月一定洗特的!買少D玩具喇!:o
我開頭就買得仲咁!MG,PG,FIX,合金魂通通都買架!:DD
不過未拍施前都買少好多囉!到家陣咪只買神話囉!:^

狂四郎 發表於 19-3-2007 23:58:00

原文章由 longma123 於 19-3-2007 23:53 發表
各位兄弟,小弟想入返隻新生紫龍,請問180元這價ok嗎?有冇其他地方會平點? 請幫幫忙,謝謝~~~
仲想平D!不如問自己心中出的價係幾多先喇!:^

狂四郎 發表於 19-3-2007 23:59:37

原文章由 toysfans2000 於 19-3-2007 23:52 發表

對係地唔知算唔算!!:o
好難講喎!:DD

gackthk 發表於 20-3-2007 00:00:35

原文章由 Ethan_Hunt 於 19-3-2007 11:51 PM 發表

最起碼要留返D錢黎做個負責任既男人:!

yessir!!!!:DD

gackthk 發表於 20-3-2007 00:01:20

原文章由 狂四郎 於 19-3-2007 11:56 PM 發表

我開頭就買得仲咁!MG,PG,FIX,合金魂通通都買架!:DD

你真係乖:DD

toysfans2000 發表於 20-3-2007 00:03:04

白羊 30x, 紫龍30X, 金牛35X, 星矢28X

狂四郎 發表於 20-3-2007 00:03:38

原文章由 gackthk 於 20-3-2007 00:01 發表

你真係乖:DD
邊個話架!:DD

狂四郎 發表於 20-3-2007 00:04:58

原文章由 toysfans2000 於 20-3-2007 00:03 發表
白羊 30x, 紫龍30X, 金牛35X, 星矢28X
希望佢地會留意喇!其實都算平喇!:!

nwcwa 發表於 20-3-2007 00:09:54

唔知白羊處女再版個價會幾多到呢...
我怕處女會連埋胸像一齊俾人炒呢...

Ethan_Hunt 發表於 20-3-2007 00:12:13

原文章由 gackthk 於 20-3-2007 00:00 發表

yessir!!!!:DD

甘就乖啦:DD
要學元華叔叔, 拍拖既時候Gundam係必須既:he:
吾好模仿d日本電影:blame:

狂四郎 發表於 20-3-2007 00:15:43

原文章由 nwcwa 於 20-3-2007 00:09 發表
唔知白羊處女再版個價會幾多到呢...
我怕處女會連埋胸像一齊俾人炒呢...
四郎又唔覺得喎!反而處女胸像就可能炒囉!:DD

分手勿語仔 發表於 20-3-2007 00:17:03

原文章由 狂四郎 於 19-3-2007 11:56 PM 發表

囡囡只愛神話金光閃閃
其他唔比你買呢:^:^
頁: 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 [561] 562 563 564 565 566 567 568 569 570
查看完整版本: ●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區