gackthk 發表於 16-3-2007 10:26:51

原文章由 nwcwa 於 16-3-2007 09:19 AM 發表
早晨咁多位聖斗士
好潮濕 最憎呢種天氣??:*:*:*

早呀
25仔

gackthk 發表於 16-3-2007 10:27:15

原文章由 toysfans2000 於 16-3-2007 10:14 AM 發表
Good morning!!:sleep:

早呀~~~具神:!

狂四郎 發表於 16-3-2007 10:33:06

原文章由 gackthk 於 16-3-2007 10:25 發表

係呀~~~上過來一陣~跟住就去做埋d野先~~
呵呵

ps.........好想入幼獅同狼............:sad:
不要家陣入呀!除非等再版同有囡囡送喇!:^

gackthk 發表於 16-3-2007 10:37:11

原文章由 狂四郎 於 16-3-2007 10:33 AM 發表

不要家陣入呀!除非等再版同有囡囡送喇!:^

唉...........個心好想................

e???你唔推介我買既~~~哈哈
但依家入....又真係好似貴左d.................
但見到有未買既....但好想入埋佢........:no:

狂四郎 發表於 16-3-2007 10:40:39

原文章由 gackthk 於 16-3-2007 10:37 發表

唉...........個心好想................

e???你唔推介我買既~~~哈哈
但依家入....又真係好似貴左d.................
但見到有未買既....但好想入埋佢........:no:
有錢都留來追囡囡喇!雖然我係聖域推銷員.但都唔會叫人買貴貨喇!誠意推介係有忠旨的
邊似得35仔咁豪呀!:^

nwcwa 發表於 16-3-2007 10:48:53

四郎
又關我事?
教皇
我做咩變左做25仔既??
同埋教皇決定用星矢呢個做我地logo??

gackthk 發表於 16-3-2007 10:49:58

原文章由 狂四郎 於 16-3-2007 10:40 AM 發表

有錢都留來追囡囡喇!雖然我係聖域推銷員.但都唔會叫人買貴貨喇!誠意推介係有忠旨的
邊似得35仔咁豪呀!:^

係係....都要留起d先得............已經出小左街.............

35仔直頭勁~~~一個好好既客呀~~
但你依家都唔洗點毒佢~~~
佢自己都會去中毒架~~~:DD

gackthk 發表於 16-3-2007 10:50:38

原文章由 nwcwa 於 16-3-2007 10:48 AM 發表
四郎
又關我事?
教皇
我做咩變左做25仔既??
同埋教皇決定用星矢呢個做我地logo??

係wooo
打錯左~~~

哈哈~~係啦~~呢個好似好好~~~

狂四郎 發表於 16-3-2007 10:53:32

原文章由 gackthk 於 16-3-2007 10:49 發表

係係....都要留起d先得............已經出小左街.............

都話唔好用毒這一字!係誠意推介!這些係的聖域推銷員責任嘛!:^

[ 本文章最後由 狂四郎 於 16-3-2007 10:55 AM 編輯 ]

gackthk 發表於 16-3-2007 10:55:23

原文章由 狂四郎 於 16-3-2007 10:53 AM 發表

都話唔好用毒這一字!係誠意推介!這些係的責任聖域推銷員嘛!:^

誠意推介

35仔~~~加油呀~~~
仲有12宮~~~
突破埋佢啦~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:DD

nwcwa 發表於 16-3-2007 10:57:33

原文章由 gackthk 於 16-3-2007 10:49 AM 發表

我都係因為我宜家開始追番所以先買東咁多姐
最多都係呢一兩個月係咁姐
之後每個月一兩隻就冇咁傷嫁啦
而且最大原因係宜家冇囡囡所以可以放縱下:DD

狂四郎 發表於 16-3-2007 10:58:30

原文章由 gackthk 於 16-3-2007 10:55 發表

誠意推介

35仔~~~加油呀~~~
仲有12宮~~~
突破埋佢啦~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:DD
地奇黃金都欠一半呀!睇睇429頭就知喇:^

toysfans2000 發表於 16-3-2007 11:00:09

原文章由 nwcwa 於 16-3-2007 10:57 AM 發表

我都係因為我宜家開始追番所以先買東咁多姐
最多都係呢一兩個月係咁姐
之後每個月一兩隻就冇咁傷嫁啦
而且最大原因係宜家冇囡囡所以可以放縱下:DD

之後你就升 Lv. :shiny:

nwcwa 發表於 16-3-2007 11:01:15

原文章由 狂四郎 於 16-3-2007 10:53 AM 發表

都話唔好用毒這一字!係誠意推介!這些係的聖域推銷員責任嘛!:^
你呢個邪惡軸心:*:*
仲有麻元章房教主:blame:

nwcwa 發表於 16-3-2007 11:04:52

具神第一句就咒我:*:*:*
頁: 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 [462] 463 464 465 466 467 468 469 470 471
查看完整版本: ●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區