沙加 發表於 15-3-2007 00:39:42

原文章由 nwcwa 於 15-3-2007 00:35 發表

你都有一隻,呢隻都唔要牌嫁啦
灣仔太源好似##x唔連牌:shiny: 知唔知那間呀? 社團?

教皇撒卡 發表於 15-3-2007 00:40:37

原文章由 nwcwa 於 15-3-2007 12:39 AM 發表

跟哥哥黎等我幫你檢查下丫:shiny:
係呢, 巴打未買天貴?? 而家應該3魚內來有交易吧....遲d買應該仲平.

nwcwa 發表於 15-3-2007 00:42:16

原文章由 沙加 於 15-3-2007 12:39 AM 發表
知唔知那間呀? 社團?
我真係唔記得sorry...
尋日去左太源,玩具X倉,188
應該係太源其中一間見到
係咪社團就唔firm...
仲見到3魚有找的天貴:shiny:
但就搵唔到2魚左右的天琴:cool:

nwcwa 發表於 15-3-2007 00:43:10

原文章由 教皇撒卡 於 15-3-2007 12:40 AM 發表

係呢, 巴打未買天貴?? 而家應該3魚內來有交易吧....遲d買應該仲平.
我都知遲d會平~
但感覺機不可失想入左先
3魚樓下入都ok啦覺得:shiny:

沙加 發表於 15-3-2007 00:43:26

原文章由 nwcwa 於 15-3-2007 00:37 發表

淘大天琴,天貴價錢如何呀?:shiny: oh... 我下午為你報價, 你竟然不看 :*   33x 天琴有牌... 天貴不見... 你不用去了...個價太高... :sad:

nwcwa 發表於 15-3-2007 00:44:52

原文章由 沙加 於 15-3-2007 12:43 AM 發表
oh... 我下午為你報價, 你竟然不看 :*   33x 天琴有牌... 天貴不見... 你不用去了...個價太高... :sad:
對不起~
下午始終係公司
冇心機追post:sleep::sleep:

淨係好似記得四郎報屯門28x天琴:cool:

度度的天琴都貴了:die:

toysfans2000 發表於 15-3-2007 00:45:46

原文章由 nwcwa 於 15-3-2007 12:44 AM 發表

對不起~
下午始終係公司

度度的天琴都貴了:die:

我格過, 都係旺角最平!! 24x 連牌!!

沙加 發表於 15-3-2007 00:46:14

原文章由 nwcwa 於 15-3-2007 00:42 發表

我真係唔記得sorry...
尋日去左太源,玩具X倉,188
應該係太源其中一間見到
係咪社團就唔firm...
仲見到3魚有找的天貴:shiny:
但就搵唔到2魚左右的天琴:cool: 我建羲你入手天貴, 3魚前己很ok, 話哂又係初版

nwcwa 發表於 15-3-2007 00:46:48

原文章由 toysfans2000 於 15-3-2007 12:45 AM 發表

笑萬?
但宜家俾天貴爬頭了...
天琴要再流落民間一排先:no:

教皇撒卡 發表於 15-3-2007 00:46:48

原文章由 nwcwa 於 15-3-2007 12:43 AM 發表

我都知遲d會平~
但感覺機不可失想入左先
3魚樓下入都ok啦覺得:shiny:
不過如果入天貴的話, 要check得好仔細....呢批qc一般, 我記得同個fd一齊去16/F爆X買, 揀左廿幾盒先O岩心水....
P.S.我地唔係驗屍官.....唔係太差的話, 都OK...所以你可以想像呢批貨係點...其實最大問題係面相方面.

[ 本文章最後由 教皇撒卡 於 15-3-2007 12:47 AM 編輯 ]

nwcwa 發表於 15-3-2007 00:47:18

原文章由 沙加 於 15-3-2007 12:46 AM 發表
我建羲你入手天貴, 3魚前己很ok, 話哂又係初版
扮哂正經咁放毒...................:blame::blame::blame:

教皇撒卡 發表於 15-3-2007 00:47:32

原文章由 toysfans2000 於 15-3-2007 12:45 AM 發表

先前最CHEAP都係@)*.....而家貴了.....

沙加 發表於 15-3-2007 00:48:11

原文章由 nwcwa 於 15-3-2007 00:44 發表

對不起~
下午始終係公司

度度的天琴都貴了:die: 我都係講笑je... toyfan 大大話24x 好ok la... 你去格價D時間都係$ ar...

nwcwa 發表於 15-3-2007 00:48:26

原文章由 教皇撒卡 於 15-3-2007 12:46 AM 發表

不過如果入天貴的話, 要check得好仔細....呢批qc一般, 我記得同個fd一齊去16/F爆X買, 揀左廿幾先O岩心水....
P.S.我地唔係驗屍官.....唔係太差的話, 都OK...所以你可以想像呢批貨係點...其實最大問題係面相方面.
多謝大大提點
亦因為咁我唔去也虎bid~
因為得一盒...頂盡兩盒揀...
萬一真係唔岩心水都唔知點好:cool:

nwcwa 發表於 15-3-2007 00:49:16

原文章由 教皇撒卡 於 15-3-2007 12:47 AM 發表

先前最CHEAP都係@)*.....而家貴了.....
要怪就只可以惶我當初唔珍惜佢...個靚價:DD
頁: 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 [413] 414 415 416 417 418 419 420 421 422
查看完整版本: ●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區