小悟空 發表於 3-3-2007 15:14:13

原文章由 jackstraw鼻屎佬 於 3-3-2007 02:33 PM 發表

竟然對前教皇毫無期待?! :oh::oh:

我都無咩期待, 一直唔覺得佢靚, 我好期待冥衣 雙子 水瓶 同 雙魚

分手勿語仔 發表於 3-3-2007 15:16:26

原文章由 小悟空 於 3-3-2007 03:14 PM 發表

我都無咩期待, 一直唔覺得佢靚, 我好期待冥衣 雙子 水瓶 同 雙魚
悟空師兄 同在下一樣:):)

nwcwa 發表於 3-3-2007 15:22:41

原文章由 分手勿語仔 於 3-3-2007 03:08 PM 發表

係佢啦:shiny::shiny:
唔理佢咩包裝 你去睇左幾錢 番黎 話我知 pm我咩都好
岩心好拿拿聲幫我入:no:
宜家搵唔方平
咩價位岩呀手手

toysfans2000 發表於 3-3-2007 16:01:00

魔鬼魚到手, 晚一點補相

nwcwa 發表於 3-3-2007 17:34:03

特別報告
暫時仲未有海龍出現
而雙子的價格整體下降
小弟於現X點以#()入手
夜間新聞繼續報導

nwcwa 發表於 3-3-2007 18:39:55

實在太高興喇:D:D:D
#() 現時點雙子入手
:love::love::love:
再入埋bandai俾高達果個stand(搵左一排)
:shiny::shiny::shiny:
可惜仲未見到有海龍...
冇得兩兄弟一齊帶番屋企...:$:$:$
夜d補相:):):)

另外手手
頭先葵芳行左圈唔多覺有你想要的三一
遲d再幫你留意下

nwcwa 發表於 3-3-2007 18:40:48

原文章由 分手勿語仔 於 3-3-2007 01:23 PM 發表
聖域 鬥士 們 傻先睇
07年 手手 第一件 肉作 =.=

黎啦

pg 版 crossbone

pg === paper ...
呢隻好野黎呀!!!:shiny::shiny::shiny:
係咪有版print出黎再摺?

[ 本文章最後由 nwcwa 於 3-3-2007 06:48 PM 編輯 ]

狂四郎 發表於 3-3-2007 18:47:01

原文章由 nwcwa 於 3-3-2007 17:34 發表
特別報告
暫時仲未有海龍出現
而雙子的價格整體下降
小弟於現X點以#()入手
夜間新聞繼續報導
無海龍咁可以安心去囡囡屋企囉!

nwcwa 發表於 3-3-2007 18:49:38

原文章由 狂四郎 於 3-3-2007 06:47 PM 發表

無海龍咁可以安心去囡囡屋企囉!
有冇海龍同去唔去囡囡屋企有咩直接關係?
去囡囡屋企但個心掛住個男人(卡隆)?!??!
:blame::blame::blame:
:DD

狂四郎 發表於 3-3-2007 20:01:43

原文章由 nwcwa 於 3-3-2007 18:49 發表

有冇海龍同去唔去囡囡屋企有咩直接關係?
去囡囡屋企但個心掛住個男人(卡隆)?!??!
:blame::blame::blame:
有關係的。如果拎住盒神話上囡囡屋企會有咩下場呀!:!

nwcwa 發表於 3-3-2007 20:05:30

原文章由 狂四郎 於 3-3-2007 08:01 PM 發表

有關係的。如果拎住盒神話上囡囡屋企會有咩下場呀!:!
好彩的話她會話俾佢玩下.........

唔好彩的話她會話買番咁上下價錢的東西俾佢.........

最唔好彩的話她會秒殺佢......

狂四郎 發表於 3-3-2007 20:09:18

原文章由 nwcwa 於 3-3-2007 20:05 發表

好彩的話她會話俾佢玩下.........

唔好彩的話她會話買番咁上下價錢的東西俾佢.........

最唔好彩的話她會秒殺佢......

你知咪好囉!不過家陣返了自己屋企先!事關買了隻1/100個隻FIx嘛!收埋先!:shy:
但何解得番我們兩個其他人呢?:shiny:

nwcwa 發表於 3-3-2007 20:12:29

原文章由 狂四郎 於 3-3-2007 08:09 PM 發表

你知咪好囉!不過家陣返了自己屋企先!事關買了隻1/100個隻FIx嘛!收埋先!:shy:
但何解得番我們兩個其他人呢?:shiny:
係咪#1001果隻rx78 加飛機?!?!!?!?
我見8條魚有找但唔捨得
不過實物真係好好好好好好好正

今日禮拜日佢地仲唔係出哂去蒲咩...

狂四郎 發表於 3-3-2007 20:22:47

原文章由 nwcwa 於 3-3-2007 20:12 發表

係咪#1001果隻rx78 加飛機?!?!!?!?
我見8條魚有找但唔捨得
不過實物真係好好好好好好好正

今日禮拜日佢地仲唔係出哂去蒲咩...
無錯!不過我買﹠﹪)唔知算不算貴呢?:shy:

nwcwa 發表於 3-3-2007 20:24:42

原文章由 狂四郎 於 3-3-2007 08:22 PM 發表

無錯!不過我買﹠﹪)唔知算不算貴呢?:shy:
唔知呀...不過呢隻野的質素真係好正
賊船仲要大大隻display埋出黎:no::no::no:
頁: 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48
查看完整版本: ●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區