小山羊 發表於 12-3-2007 01:36:12

嘩,300頁啦~~~繼續努力:$:$

nwcwa 發表於 12-3-2007 01:39:48

原文章由 狂四郎 於 12-3-2007 01:29 AM 發表

除非你所有神話入晒喇!:^
:sad::sad::sad:

nwcwa 發表於 12-3-2007 01:40:05

原文章由 小山羊 於 12-3-2007 01:36 AM 發表
嘩,300頁啦~~~繼續努力:$:$
成日唔蒲頭嫁...

nwcwa 發表於 12-3-2007 02:25:08

宜家d聖鬥士真係''咋''
咁早就訓哂覺唔見人:DD

SHINJI。S 發表於 12-3-2007 02:27:53

又過來坐下先:DD

秋月 發表於 12-3-2007 02:42:30

想問下各位高手你地會唔會幫神話噴油:?會既話噴咩:?

同埋d甲甩色你地點搞架:ar:

仲有你地隻雙頭龍會唔會因為頭盔太貼塊面而變到好似天猛咁樣甩色:?

[ 本文章最後由 秋月 於 12-3-2007 02:43 AM 編輯 ]

金牛座菲利 發表於 12-3-2007 05:13:42

十二宮戰鬥, 大家鍾意邊一宮?以下係小弟排行榜:

1)水瓶---感動, 由回憶加妙教冰河何謂絕對零度到最後一齊出曙光女神之寬恕, 一氣呵成, 夠經典:!

2)教皇---13年之謎解開, 劇情震撼, 一輝再遇紫龍, 冰河, 瞬, 場面感人; 一輝大戰撒卡(幻魔拳vs幻魔拳), 印象難忘, 作者既佈排一絕, 令十二宮劇情走上最高峰!!!:)

3)山羊---紫龍代表作, 赤身決戰加自我犧牲, 與山羊沖出太空一幕, 深刻難忘:^

4)處女---同一輝鬥得難分難解, 戰鬥場面多元化, 一輝既幻魔拳反擊同處女既天舞寶輪到最後大爆炸, 又係經典:)

5)巨蟹---典型正邪之戰, 戰鬥移師黃泉比良(土反), 氣氛一流, 記得細個睇時有少少驚:shy:

6)獅子---充分表現艾奧尼個種速度同壓迫力, 星矢全冇招架之力, 卡西歐士捨命救星矢,

7)雙魚---雙魚太屎, 做最後一宮, 欠左一d壓場感

8)雙子---少少悶, 不過細個初初睇完雙子宮後, 開始更加清楚教皇就係雙子座, 加少少印象分

9)人馬---少少感人啦, 以無人宮黎講, 算係咁, 因為冇咩期待

10)金牛---表現到金牛既壓迫力同氣勢, 不過戰鬥有少少單調

11)天蠍---個人不太喜歡, 激烈欠奉, 冇咩感人位, 戰鬥單調

12)天秤--冇咩特別, 只係show下比你睇天秤座聖衣有幾堅

13)白羊---冇乜野睇, 只係等Mu用一個鐘修補聖衣

porcelain 發表於 12-3-2007 07:30:20

唉,個肚唔舒服,sick leave....

DomiNic 發表於 12-3-2007 07:53:25

原文章由 porcelain 於 12-3-2007 07:30 AM 發表
TAKE CARE LA...

MORNING~!!

nwcwa 發表於 12-3-2007 08:11:46

巨蟹報到!!:DD
電奇攪咩呀?中左爆裂電車拳?!:DD

porcelain 發表於 12-3-2007 08:33:45

原文章由 nwcwa 於 12-3-2007 08:11 AM 發表
巨蟹報到!!:DD
電奇攪咩呀?中左爆裂電車拳?!:DD
痾到腳仔軟:die:

porcelain 發表於 12-3-2007 08:33:59

原文章由 DomiNic 於 12-3-2007 07:53 AM 發表

TAKE CARE LA...

MORNING~!! 多謝:shy:

nwcwa 發表於 12-3-2007 08:40:02

原文章由 porcelain 於 12-3-2007 08:33 AM 發表

痾到腳仔軟:die:
咁大獲!?
搵左穆先生未呀?

porcelain 發表於 12-3-2007 08:41:30

原文章由 nwcwa 於 12-3-2007 08:40 AM 發表

咁大獲!?
搵左穆先生未呀?
穆先生?

狂四郎 發表於 12-3-2007 08:43:28

原文章由 porcelain 於 12-3-2007 07:30 發表
早晨呀各位大大!地奇係咪睇相激得滯呀!:^
頁: 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 [301] 302 303 304 305 306 307 308 309 310
查看完整版本: ●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區