沙加 發表於 11-3-2007 17:52:36

我隻卡隆隻手甲多一忽橙金色的油, 便服人形左腳腳軟...:no:

nwcwa 發表於 11-3-2007 17:52:51

原文章由 阿洛 於 11-3-2007 05:51 PM 發表

早知買左先.........
我當初都見到好抵的魔鬼魚但冇入...
後悔左好耐

強中美 發表於 11-3-2007 17:54:14

原文章由 nwcwa 於 11-3-2007 05:52 PM 發表

我驚天猛出左胸像之後個價仲企得硬d...........................................................................

我預佢3條魚正.

希望到時 4胸像 同 天猛/處女一齊買. 會有得平D

沙加 發表於 11-3-2007 17:54:39

原文章由 nwcwa 於 11-3-2007 17:51 發表

處女:love::shy::^ 咋日16樓出 lift 門好旺, 勁多神話, 好驚人!!!:no:

nwcwa 發表於 11-3-2007 17:55:33

原文章由 沙加 於 11-3-2007 05:52 PM 發表
我隻卡隆隻手甲多一忽橙金色的油, 便服人形左腳腳軟...:no:
油指甲油:?

我隻個頭(靚仔樣+頭髮)吸唔實有d鬆易甩...
兩隻手掌都難吸實...
但好彩甲冇問題
便服都冇事但冇show出黎

nwcwa 發表於 11-3-2007 17:57:01

原文章由 強中美 於 11-3-2007 05:54 PM 發表

我預佢3條魚正.

希望到時 4胸像 同 天猛/處女一齊買. 會有得平D
我都係等緊處女之後再一齊買埋胸像...
天猛就等3魚左右入手
但我覺得天猛個胸像好似冇咩分別...

nwcwa 發表於 11-3-2007 17:57:51

原文章由 沙加 於 11-3-2007 05:54 PM 發表
咋日16樓出 lift 門好旺, 勁多神話, 好驚人!!!:no:
尋日周圍都係海龍~
我諗條街應該好多人都諗住買佢:DD
好彩個價都差唔得遠~

沙加 發表於 11-3-2007 17:58:31

原文章由 nwcwa 於 11-3-2007 17:55 發表

油指甲油:?

我隻個頭(靚仔樣+頭髮)吸唔實有d鬆易甩...
兩隻手掌都難吸實...
但好彩甲冇問題
便服都冇事但冇show出黎 sorry, 講得唔好, 係前臂個甲, 多了條橙金色的油, 我show 了便服ja...

沙加 發表於 11-3-2007 17:59:33

原文章由 nwcwa 於 11-3-2007 17:57 發表

尋日周圍都係海龍~
我諗條街應該好多人都諗住買佢:DD
好彩個價都差唔得遠~ 你話會跌價嗎? 我想入多隻...

阿洛 發表於 11-3-2007 18:01:40

原文章由 nwcwa 於 11-3-2007 05:57 PM 發表

我都係等緊處女之後再一齊買埋胸像...
天猛就等3魚左右入手
但我覺得天猛個胸像好似冇咩分別...

天猛個胸像 = 特別版? 變少少色就算~~ 鈄眼都唔係好吸引.

不過........ 唔當胸像係神話附件黎計, 天猛個胸像最正. (不幸地, 胸像係神話附件)

nwcwa 發表於 11-3-2007 18:02:17

原文章由 沙加 於 11-3-2007 05:58 PM 發表
sorry, 講得唔好, 係前臂個甲, 多了條橙金色的油, 我show 了便服ja...
原文章由 沙加 於 11-3-2007 05:59 PM 發表
你話會跌價嗎? 我想入多隻...

唔show鱗衣?!
我諗左好耐show累眼頭盔定係靚仔樣頭髮好...
最後都係靚仔樣,拍埋撒卡度
型哂!!!

我覺得一定會跌,但起碼2,3個月之後的事啦
我諗唔會跌過300
話哂佢都有兩個素體

nwcwa 發表於 11-3-2007 18:03:54

原文章由 阿洛 於 11-3-2007 06:01 PM 發表

天猛個胸像 = 特別版? 變少少色就算~~ 鈄眼都唔係好吸引.

不過........ 唔當胸像係神話附件黎計, 天猛個胸像最正. (不幸地, 胸像係神話附件)
我就真係覺得佢個胸像係3個之中最冇誠意的...
係個頭改少少少少少少...
又冇處女果個改完之後效果咁好
多餘左少少...所以未必會買胸像

阿洛 發表於 11-3-2007 18:04:15

原文章由 nwcwa 於 11-3-2007 06:02 PM 發表

唔show鱗衣?!
我諗左好耐show累眼頭盔定係靚仔樣頭髮好...
最後都係靚仔樣,拍埋撒卡度
型哂!!!

我覺得一定會跌,但起碼2,3個月之後的事啦
我諗唔會跌過300
話哂佢都有兩個素體

其實33X 已經算好價~
:shiny: 只係唔知邊姐

nwcwa 發表於 11-3-2007 18:05:24

原文章由 阿洛 於 11-3-2007 06:04 PM 發表

其實33X 已經算好價~
:shiny: 只係唔知邊姐
可能係唔連牌+剪印花呢
或者yahoo果d

阿洛 發表於 11-3-2007 18:07:19

原文章由 nwcwa 於 11-3-2007 06:03 PM 發表

我就真係覺得佢個胸像係3個之中最冇誠意的...
係個頭改少少少少少少...
又冇處女果個改完之後效果咁好
多餘左少少...所以未必會買胸像

係, 如果以換落神話黎計天猛最差, 如果從來無神話黎計, 天猛最正. (<- 個人意見)
當然最大問題係, 神話已經有, 胸像也是附屬品, 所以天猛胸像......................唉....................:o:o:o
頁: 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 [275] 276 277 278 279 280 281 282 283 284
查看完整版本: ●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區