分手勿語仔 發表於 9-3-2007 20:23:18

原文章由 nwcwa 於 9-3-2007 08:21 PM 發表

邊間呀?
我聽日應該都係去現時點
唔想比人覺得我幫人做廣告 pm你講你知:)

分手勿語仔 發表於 9-3-2007 20:24:47

原文章由 阿洛 於 9-3-2007 08:21 PM 發表
唔知玩具* 重出江湖第一次神話有無驚喜呢~ :shy:
洛師兄 無入神話好耐了嗎:)

小悟空 發表於 9-3-2007 20:25:30

原文章由 nwcwa 於 9-3-2007 08:12 PM 發表

等埋聽日隻卡隆先大合照

買啦買啦, 貴野比你地買曬:shiny:

下個月或者再遲 d 我就可以好似魔鬼魚咁平入啦 ~ :love:

分手勿語仔 發表於 9-3-2007 20:27:20

原文章由 小悟空 於 9-3-2007 08:25 PM 發表

下個月或者再遲 d 我就可以好似魔鬼魚咁平入啦 ~ :love:
難d掛:no:
我目標係 大哥 撒加 第一任務
卡隆 我願意再等:):)

阿洛 發表於 9-3-2007 20:28:03

原文章由 分手勿語仔 於 9-3-2007 08:24 PM 發表

洛師兄 無入神話好耐了嗎:)

唉, 唔好提拉...6/3 入左隻行既再版(3) Final 天馬, 點知左肩甲有大"達"白色....(under 盒, 所以check 唔到)
e-mail左睡記, 佢要單....我諗緊點算...(去旺角叫佢開單, 定等胸像定點.....)
bad luck~~~~~:sad::sad::sad::die::die::die::cool::cool::cool::ice::ice::ice::o:o:o

分手勿語仔 發表於 9-3-2007 20:31:08

原文章由 阿洛 於 9-3-2007 08:28 PM 發表

唉, 唔好提拉...6/3 入左隻行既再版(3) Final 天馬, 點知左肩甲有大"達"白色....(under 盒, 所以check 唔到)
e-mail左睡記, 佢要單....我諗緊點算...(去旺角叫佢開單, 定等胸像定點.....)
bad l ...
百分百行貨??
叫佢去開番單囉 睇下得唔得
無理由咁:no::no:
胸像 我諗我最多入12金:sad:

阿洛 發表於 9-3-2007 20:35:11

原文章由 分手勿語仔 於 9-3-2007 08:31 PM 發表

百分百行貨??
叫佢去開番單囉 睇下得唔得
無理由咁:no::no:
胸像 我諗我最多入12金:sad:

紅獅貼紙有個3字, 盒底有銀色Bandai (HK) 貼紙 + Warning 中文大貼紙, 有鐵牌.

百分百行貨~~~ 有人換過件嗎? 希望唔洗去青衣拉....

gackthk 發表於 9-3-2007 20:36:07

我返來啦~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

分手勿語仔 發表於 9-3-2007 20:38:33

原文章由 阿洛 於 9-3-2007 08:35 PM 發表

紅獅貼紙有個3字, 盒底有銀色Bandai (HK) 貼紙 + Warning 中文大貼紙, 有鐵牌.

百分百行貨~~~ 有人換過件嗎? 希望唔洗去青衣拉....
有的換的...聽人話:):)

阿洛 發表於 9-3-2007 20:39:50

原文章由 分手勿語仔 於 9-3-2007 08:38 PM 發表

有的換的...聽人話:):)

驚返去間鋪唔肯開單...或者有D鋪係一向無單既....

分手勿語仔 發表於 9-3-2007 20:41:02

原文章由 阿洛 於 9-3-2007 08:39 PM 發表

驚返去間鋪唔肯開單...或者有D鋪係一向無單既....
==咁真係唔知:shy::shy:

阿洛 發表於 9-3-2007 20:45:39

原文章由 分手勿語仔 於 9-3-2007 08:41 PM 發表

==咁真係唔知:shy::shy:

都要問下拉.... 因為真係好大"達"下... 而且唔係我責任呀~:blame:

check 又 check 過, 咁Q 俾盒遮住. :blame:

又唔係自己玩殘. :blame:

nwcwa 發表於 9-3-2007 20:54:40

原文章由 小悟空 於 9-3-2007 08:25 PM 發表

鬼唔望遲D少貨越炒越貴:DD

nwcwa 發表於 9-3-2007 20:55:00

原文章由 阿洛 於 9-3-2007 08:45 PM 發表

都要問下拉.... 因為真係好大"達"下... 而且唔係我責任呀~:blame:

check 又 check 過, 咁Q 俾盒遮住. :blame:

又唔係自己玩殘. :blame:
呢D真係冇野好講...個盒遮住

nwcwa 發表於 9-3-2007 20:55:25

原文章由 gackthk 於 9-3-2007 08:36 PM 發表
我返來啦~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
見冇人理你我理下你啦
今日進展如何呀
頁: 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 [222] 223 224 225 226 227 228 229 230 231
查看完整版本: ●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區