香港人 發表於 23-4-2007 00:42:52

原文章由 mushroom 於 23-4-2007 12:41 AM 發表
我係新人,
又玩野~~!!:blame::*:shiny::)

詠瑜 發表於 23-4-2007 00:43:22

原文章由 小山羊 於 23-4-2007 12:32 AM 發表
還欠童虎....
希望A4s的真三國無雙大大不會介意,有好東西當然要分享

http://ww ...
艾奧里好帥的說

小山羊 發表於 23-4-2007 00:43:36

原文章由 mushroom 於 23-4-2007 12:41 AM 發表
我係新人,
你呢說話會引起公憤:blame::blame:

den 發表於 23-4-2007 00:44:10

原文章由 詠瑜 於 23-4-2007 12:40 AM 發表

我仲未可以休...
:!:!胸像未入 唔計住...
再版紫龍同天蠍等緊我...甚至當人講仲有天猛、射手、天平...座:die:

岩岩入左k66新機地同果兩隻 機甲露寶無限合體...諗返有d後悔入左

唉 ...

但我都要買多個處女胸像:no: 現在個價唔得...我之前個日版處女胸像都係為!@X:no:

詠瑜 發表於 23-4-2007 00:44:48

原文章由 香港人 於 23-4-2007 12:42 AM 發表

員工都要俾錢買玩具個喎...:DD
k6仰天合体有冇相睇下~~!!:shiny:
我知...但買會方便好多:shy:唔知有冇得平...

我遲D遲比你睇@@汁緊位
(自從神話攻佔我屋企後...我屋企冇乜位了...)

mushroom 發表於 23-4-2007 00:45:23

原文章由 小山羊 於 23-4-2007 12:43 AM 發表

你呢說話會引起公憤:blame::blame:

有冇咁誇呀...:DD

小山羊 發表於 23-4-2007 00:46:07

阿牛好快換左頭像:o

mushroom 發表於 23-4-2007 00:46:59

原文章由 小山羊 於 23-4-2007 12:46 AM 發表

我唔係星矢嘛...:)

詠瑜 發表於 23-4-2007 00:47:23

原文章由 den 於 23-4-2007 12:44 AM 發表

但我都要買多個處女胸像:no: 現在個價唔得...我之前個日版處女胸像都係為!@X:no:
仲咩要買多隻既
我記得 果陣一出 我去開果間都抄價...一隻2字頭 佢話賣平d比我 2隻3xx
聽完個心真係痛左幾下...
後黎佢入左日版 話5隻賣比我5xx 可以留比我...
但我覺得唔好意思...因為要儲兩個星期錢:sad:
我不如聽之前d大大講 入左獅子座or等再版天蠍or紫龍先

mushroom 發表於 23-4-2007 00:48:11

原文章由 小山羊 於 23-4-2007 12:46 AM 發表

不如其他人都換,

幫我多謝作者...

小山羊 發表於 23-4-2007 00:48:24

原文章由 mushroom 於 23-4-2007 12:45 AM 發表

有冇咁誇呀...:DD
應該話:你呢句說話會引起千日戰!!!

den 發表於 23-4-2007 00:49:50

原文章由 詠瑜 於 23-4-2007 12:47 AM 發表

仲咩要買多隻既
我記得 果陣一出 我去開果間都抄價...一隻2字頭 佢話賣平d比我 2隻3xx
聽完個心真係痛左幾下...
後黎佢入左日版 話5隻賣比我5xx 可以留比我...
但我覺得唔好意思. ...

我買多左個沙加..所以.....:shy:

mushroom 發表於 23-4-2007 00:50:02

原文章由 小山羊 於 23-4-2007 12:48 AM 發表

金牛通常俾人一招K.O...何來千日戰爭..:DD

香港人 發表於 23-4-2007 00:50:43

原文章由 小山羊 於 23-4-2007 12:48 AM 發表

test...
http://img108.imageshack.us/img108/3024/20060927210324626832uo4.gif

詠瑜 發表於 23-4-2007 00:50:59

原文章由 mushroom 於 23-4-2007 12:48 AM 發表

不如其他人都換,

幫我多謝作者...
已經換左:*燃燒起來吧...我的小宇宙
頁: 1741 1742 1743 1744 1745 1746 1747 1748 1749 1750 [1751] 1752 1753 1754 1755 1756 1757 1758 1759 1760
查看完整版本: ●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區