香港人 發表於 21-4-2007 22:05:39

原文章由 dicchan 於 21-4-2007 09:59 PM 發表

'

人人,麻煩post多次幅相啦,

等大家再次重溫聖域孖寶

http://i159.photobucket.com/albums/t123/gackthk/icon/1130009490vlcsnap-9020677.png
如你所願~~!!:*

狂四郎 發表於 21-4-2007 22:05:43

原文章由 mushroom 於 21-4-2007 21:59 發表

O.K. 行,可能你送又唔同睇法....

希望你女朋友唔係番教會太耐,冇太多呢D?,,,(其實你知唔知佢有冇呢類??)
四郎俾左囡囡睇喇!囡囡好鍾意呀!可能後面刻埋受浸日期卦!不過要一輝價先買到囉!:^

davechan17 發表於 21-4-2007 22:06:03

原文章由 狂四郎 於 21-4-2007 09:56 PM 發表

http://i161.photobucket.com/albums/t226/cheukkit_2007/DSCN6175.jpg
行唔行得滯!牛牛:^

幾靚wor份禮物,哈哈

見前面有個post講青銅10子配黃金聖衣,
我覺得既然市同冰河摧左既話,就俾佢著雙魚啦
反正都係海產,不過講合襯度就真係……哈哈

davechan17 發表於 21-4-2007 22:06:29

原文章由 香港人 於 21-4-2007 10:05 PM 發表

http://i159.photobucket.com/albums/t123/gackthk/icon/1130009490vlcsnap-9020677.png

真係要永遠懷念呢兩位偉人呀:DD

gackthk 發表於 21-4-2007 22:06:41

原文章由 mushroom 於 21-4-2007 10:05 PM 發表

你都無講...:shy:

你自己呢!!!:blame:

我講左好多次............
連title都轉埋
0個陣自己都用埋

你地一個2個都唔用
我洗唔洗pm求你地用呀!!!!死仔:blame:

狂四郎 發表於 21-4-2007 22:06:45

原文章由 gackthk 於 21-4-2007 22:05 發表

無錯!!!
四郎係一個好男人!!
四嫂一個都係好女人!!!
可惜四嫂個大家姐係麻煩的女人呢!:die:

香港人 發表於 21-4-2007 22:06:53

原文章由 gackthk 於 21-4-2007 10:04 PM 發表

都好wooo
有無天秤後生既圖???

上次天秤老師help我地整logo

你地個個都唔用!!!!!!!!!!!!:blame:
吓, 我唔知喎, 因為我新黎, 咁咪帖賣飛佛囉~~!!:shy:

mushroom 發表於 21-4-2007 22:06:56

原文章由 狂四郎 於 21-4-2007 10:05 PM 發表

四郎俾左囡囡睇喇!囡囡好鍾意呀!可能後面刻埋受浸日期卦!不過要一輝價先買到囉!:^

映相俾佢睇??:?

davechan17 發表於 21-4-2007 22:07:33

原文章由 mushroom 於 21-4-2007 10:01 PM 發表

俾天秤做老師(好老嗰隻),香港人做年青嗰個....

香港大人對聖鬥士既「死士等級」,
基本上可以做宙斯…:shiny:

香港人 發表於 21-4-2007 22:08:10

原文章由 davechan17 於 21-4-2007 10:06 PM 發表

幾靚wor份禮物,哈哈

見前面有個post講青銅10子配黃金聖衣,
我覺得既然市同冰河摧左既話,就俾佢著雙魚啦
反正都係海產,不過講合襯度就真係……哈哈
天貴仔, 果個係我d fd黎架, 台灣人呀~~!!

香港人 發表於 21-4-2007 22:09:03

原文章由 davechan17 於 21-4-2007 10:07 PM 發表

香港大人對聖鬥士既「死士等級」,
基本上可以做宙斯…:shiny:
咁我就要打教皇, 不可能...

不如俾我做雜兵...:)

mushroom 發表於 21-4-2007 22:09:12

原文章由 gackthk 於 21-4-2007 10:06 PM 發表

我講左好多次............
連title都轉埋
0個陣自己都用埋

你地一個2個都唔用
我洗唔洗pm求你地用呀!!!!死仔:blame:

:sad:金牛知罪...

davechan17 發表於 21-4-2007 22:10:11

原文章由 香港人 於 21-4-2007 10:08 PM 發表

天貴仔, 果個係我d fd黎架, 台灣人呀~~!!

係?我都有d台灣朋友架:DD
不過你位朋友都好少上黎咁wor∼

dicchan 發表於 21-4-2007 22:10:44

原文章由 香港人 於 21-4-2007 10:05 PM 發表

哨牙囡

L: 35仔,R: 手手(真正的灌水星)

gackthk 發表於 21-4-2007 22:11:03

原文章由 香港人 於 21-4-2007 10:06 PM 發表

吓, 我唔知喎, 因為我新黎, 咁咪帖賣飛佛囉~~!!:shy:

:shy:

唔緊要.........
唔知係咪咁............
老師angry左tim..........:cool:
頁: 1703 1704 1705 1706 1707 1708 1709 1710 1711 1712 [1713] 1714 1715 1716 1717 1718 1719 1720 1721 1722
查看完整版本: ●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區