狂四郎 發表於 15-4-2007 00:37:53

原文章由 davechan17 於 15-4-2007 00:36 發表
各位早抖啦,我都閃
拜拜喇!天貴陳!:^

SHINJI。S 發表於 15-4-2007 00:39:41

原文章由 香港人 於 15-4-2007 12:35 AM 發表

咁夜開餐呀??:)
我要儲好多好多錢 :no:唯有食少D

香港人 發表於 15-4-2007 00:40:05

原文章由 狂四郎 於 15-4-2007 12:36 AM 發表

人兄覺唔覺冥王十二宮篇那兩隻精華集好屈錢呢!同埋冥王後篇轉了avex出無咁好呢?起碼初回版要唔要都無所謂嘛!:o
呢D改個名再出一次既野幾時都係呃錢, 但姜太公釣魚...
後篇冇咁好應該唔關AVEX事, 佢代理出賺錢0者...主要都係製作班友仔, 同埋荒木伸吾已經好老喇, 好多野跟唔到, 後生當道, 冇左星矢"爆"既果種感覺...
唔好提初回...我個紙盒呀~~!!:sad:

香港人 發表於 15-4-2007 00:42:34

原文章由 碇真嗣 於 15-4-2007 12:39 AM 發表

我要儲好多好多錢 :no:唯有食少D
努力呀, 1:1明日香等你接佢返屋企...:)

mushroom 發表於 15-4-2007 00:47:37

再見......

香港人 發表於 15-4-2007 00:48:10

原文章由 mushroom 於 15-4-2007 12:47 AM 發表
再見......
:):)

mushroom 發表於 15-4-2007 00:50:36

原文章由 香港人 於 15-4-2007 12:48 AM 發表

:):)

Bye!!!

狂四郎 發表於 15-4-2007 00:53:01

原文章由 香港人 於 15-4-2007 00:40 發表

後篇冇咁好應該唔關AVEX事, 佢代理出賺錢0者...主要都係製作班友仔, 同埋荒木伸吾已經好老喇, 好多野跟唔到, 後生當道, 冇左星矢"爆"既果種感覺 ...
這些四郎都認同!但四郎所指的係包裝上喎!:^

狂四郎 發表於 15-4-2007 00:55:45

原文章由 香港人 於 15-4-2007 00:40 發表

後篇冇咁好應該唔關AVEX事, 佢代理出賺錢0者...主要都係製作班友仔, 同埋荒木伸吾已經好老喇, 好多野跟唔到, 後生當道, 冇左星矢"爆"既果種感覺 ...
我後篇第一隻都係同一命運咋!第三隻都未有時間去拎呀!:die:

香港人 發表於 15-4-2007 00:57:06

原文章由 狂四郎 於 15-4-2007 12:53 AM 發表

這些四郎都認同!但四郎所指的係包裝上喎!:^
都係一樣啦, 願者上釣...我就係其中一條魚...

香港人 發表於 15-4-2007 00:59:11

原文章由 狂四郎 於 15-4-2007 12:55 AM 發表

我後篇第一隻都係同一命運咋!第三隻都未有時間去拎呀!:die:
其實, 賣咁貴多幾個特典會死咩, 淨係得專訪同長版PV, 冇FANS會鐘意睇個肥仔唱主題曲既PV架...
本書又簿到死, 又黑白...
內容又得半個鐘...

好, 發洩完...:)

狂四郎 發表於 15-4-2007 00:59:42

原文章由 香港人 於 15-4-2007 00:57 發表

都係一樣啦, 願者上釣...我就係其中一條魚...
大家都係!不過四郎都好自豪架!:DD

狂四郎 發表於 15-4-2007 01:01:47

原文章由 香港人 於 15-4-2007 00:59 發表

其實, 賣咁貴多幾個特典會死咩, 淨係得專訪同長版PV, 冇FANS會鐘意睇個肥仔唱主題曲既PV架...
本書又簿到死, 又黑白...
內容又得半個鐘...

好, 發洩完...:)
即係Z劇場版那三隻DVD咁囉!第二隻訪問咁囉!:DD

香港人 發表於 15-4-2007 01:04:56

原文章由 狂四郎 於 15-4-2007 01:01 AM 發表

即係Z劇場版那三隻DVD咁囉!第二隻訪問咁囉!:DD
Z仲要頭兩集舊畫呀~~!!:no::no:

狂四郎 發表於 15-4-2007 01:08:45

原文章由 香港人 於 15-4-2007 01:04 發表

Z仲要頭兩集舊畫呀~~!!:no::no:
其實真係好唔掂架!頭一集都有入戲院睇!之後買碟算囉!:o
頁: 1462 1463 1464 1465 1466 1467 1468 1469 1470 1471 [1472] 1473 1474 1475 1476 1477 1478 1479 1480 1481
查看完整版本: ●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區