davechan17 發表於 12-4-2007 23:52:49

原文章由 香港人 於 12-4-2007 11:50 PM 發表

其實而家睇番, 都會係開著由佢自己轉, 到想睇既場口就望下, 因為太熟識喇呢段...

哈哈,某幾宮連對白都識背!:DD

狂四郎 發表於 12-4-2007 23:53:34

原文章由 香港人 於 12-4-2007 23:50 發表

其實而家睇番, 都會係開著由佢自己轉, 到想睇既場口就望下, 因為太熟識喇呢段...
這種感覺四郎會係睇0083時出現囉!屋企有套LD同兩套DVD。都唔知睇過幾多次囉!:o

gackthk 發表於 12-4-2007 23:53:57

原文章由 狂四郎 於 12-4-2007 11:23 PM 發表

教皇你睇佢成日仈係度就唔駛佢\\擔心喇!:DD

咁又係.....:DD

gackthk 發表於 12-4-2007 23:54:28

原文章由 porcelain 於 12-4-2007 11:40 PM 發表

:sad:

又扒係度:DD

狂四郎 發表於 12-4-2007 23:55:40

原文章由 davechan17 於 12-4-2007 23:52 發表

咁型!!:DD:DD:DD:DD
只欠拉佢那位唔係自己友咋!如果唔係真係一條龍服務呀!:^

toysfans2000 發表於 12-4-2007 23:55:52

我睇黑之契約者, 新鬼太郎, 新飛天金剛轉, one piece, 火影, 死神,Code geass , D-Grayman, 死亡筆記,光速 21,
史上最強弟子兼一,東京魔人學院,银魂 ,新.超獸機神 ,一騎當千,OverDrive, 魔女獵人, 大劍, 剛鐵三國誌, 四聖獸,等等等... 不能盡錄!!!!

porcelain 發表於 13-4-2007 00:02:05

原文章由 toysfans2000 於 12-4-2007 11:55 PM 發表
我睇黑之契約者, 新鬼太郎, 新飛天金剛轉, one piece, 火影, 死神,Code geass , D-Grayman, 死亡筆記,光速 21,
史上最強弟子兼一,東京魔人學院,银魂 ,新.超獸機神 ,一騎當千,OverDrive, 魔女獵人, 大劍,...
咁多野睇:cool:

kartret 發表於 13-4-2007 00:02:11

原文章由 toysfans2000 於 12-4-2007 11:55 PM 發表
史上最強弟子兼一,東京魔人學院,银魂 ,新.超獸機神 ,一騎當千,OverDrive, 魔女獵人, 大劍,...
四聖獸 = saint beast?
saint beast 是套男男動畫.......:shy:

davechan17 發表於 13-4-2007 00:02:33

原文章由 狂四郎 於 12-4-2007 11:55 PM 發表

只欠拉佢那位唔係自己友咋!如果唔係真係一條龍服務呀!:^

咁佢地一定成日聚舊喇:cool:

porcelain 發表於 13-4-2007 00:02:58

原文章由 kartret 於 13-4-2007 12:02 AM 發表

四聖獸 = saint beast?
saint beast 是套男男動畫.......:shy:
:Q

porcelain 發表於 13-4-2007 00:03:37

原文章由 gackthk 於 12-4-2007 11:54 PM 發表

又扒係度:DD
:(
慳力丫嘛

kartret 發表於 13-4-2007 00:04:09

原文章由 porcelain 於 13-4-2007 12:02 AM 發表

:Q
我唔肯定具神睇既四聖獸係未我講果套 :DD

狂四郎 發表於 13-4-2007 00:04:32

原文章由 davechan17 於 13-4-2007 00:02 發表

咁佢地一定成日聚舊喇:cool:
都唔係架!不過聽講坐監那位係常客囉!這些人少見為妙:^

davechan17 發表於 13-4-2007 00:05:02

原文章由 kartret 於 13-4-2007 12:04 AM 發表

我唔肯定具神睇既四聖獸係未我講果套 :DD

套鋼鐵三國志都好「堅」啦,女人孫權…:no:

香港人 發表於 13-4-2007 00:05:32

原文章由 porcelain 於 13-4-2007 12:03 AM 發表

:(
慳力丫嘛
趴係度點會慳力呀...會更加攰架...
頁: 1378 1379 1380 1381 1382 1383 1384 1385 1386 1387 [1388] 1389 1390 1391 1392 1393 1394 1395 1396 1397
查看完整版本: ●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區