狂四郎 發表於 9-4-2007 23:51:56

原文章由 香港人 於 9-4-2007 23:50 發表

諗真下佢唔駛死. 飛走左...
輸到無力點飛呀!:^

香港人 發表於 9-4-2007 23:55:00

原文章由 狂四郎 於 9-4-2007 11:51 PM 發表

輸到無力點飛呀!:^
四郎大人俾條生路一輝啦...:DD:DD
火火地用幻魔拳加鳳翼天翔殺人囉咩呀~~@@:*

狂四郎 發表於 9-4-2007 23:56:31

原文章由 香港人 於 9-4-2007 23:55 發表

但佢叫死圖一輝喎!哈哈哈哈哈:DD:DD

香港人 發表於 9-4-2007 23:58:13

原文章由 狂四郎 於 9-4-2007 11:56 PM 發表

但佢叫死圖一輝喎!哈哈哈哈哈:DD:DD
唔好提佢, 四郎兄係咪齊晒"些吔"既集畫架...:shy:

狂四郎 發表於 9-4-2007 23:58:19

原文章由 香港人 於 9-4-2007 23:55 發表

人兄除了入星矢DVD外仲有入咩動畫DVD呢!:^

香港人 發表於 9-4-2007 23:59:30

原文章由 狂四郎 於 9-4-2007 11:58 PM 發表

人兄除了入星矢DVD外仲有入咩動畫DVD呢!:^
:shy:咁我答你, 好少...
對上一次入應該係天上天下, 但放咗囉...

唔記得仲有GUNDAM Z三集劇場版...

[ 本文章最後由 香港人 於 10-4-2007 12:00 AM 編輯 ]

狂四郎 發表於 10-4-2007 00:04:24

原文章由 香港人 於 9-4-2007 23:58 發表

唔好提佢, 四郎兄係咪齊晒"些?"既集畫架...:shy:
無呀!得本星矢大全同冥王十二宮咋!漫畫就有天下版同日版!而日版得開頭版本同記不起邊年出的豪華愛藏版囉!有公仔送同文庫版無!之於完全版得最尾那本咋!不過有公仔送的版本又有有公送同無公仔送的!

狂四郎 發表於 10-4-2007 00:05:46

原文章由 香港人 於 9-4-2007 23:59 發表

:shy:咁我答你, 好少...
對上一次入應該係天上天下, 但放?囉...

唔記得仲有GUNDAM Z三集劇場版...
講起高達就慘囉!我只欠wing同turn A囉!不過都收手囉!太甘囉!:cool:

香港人 發表於 10-4-2007 00:08:54

原文章由 狂四郎 於 10-4-2007 12:04 AM 發表

無呀!得本星矢大全同冥王十二宮咋!漫畫就有天下版同日版!而日版得開頭版本同記不起邊年出的豪華愛藏版囉!有公仔送同文庫版無!之於完全版得最尾那本咋!不過有公仔送的版本又有有公送同無公仔送的!

我原來好幸福(曬命...)
畫集而家全港都缺貨呀, 光同宙就少量...
我識人買都要四百到尾...
我都冇文庫版, 天下出時就買過又係放左...

不過有公仔送的版本又有有公送同無公仔送的!
呢套我爭本十二宮篇第一本搵唔到...:no:

狂四郎 發表於 10-4-2007 00:16:38

原文章由 香港人 於 10-4-2007 00:08 發表

我原來好幸福(曬命...)
畫集而家全港都缺貨呀, 光同宙就少量...
我識人買都要四百到尾...
我都冇文庫版, 天下出時就買過又係放左...

不過有公仔送的版本又有有公送同無公仔送的!
呢套我爭本十二宮篇第 ...
好似出過一水咋!而且仲係好耐之前!那時sogo漫畫部都未搬上十一樓!可想而知幾耐呀!
仲有一本人兄應該無的!不過都幾聊架!係買糖果送的!係講星矢打繄撤卡時架!同文庫版咁大喇!

香港人 發表於 10-4-2007 00:18:51

原文章由 狂四郎 於 10-4-2007 12:16 AM 發表

好似出過一水咋!而且仲係好耐之前!那時sogo漫畫部都未搬上十一樓!可想而知幾耐呀!
仲有一本人兄應該無的!不過都幾聊架!係買糖果送的!係講星矢打繄撤卡時架!同文庫版咁大喇!
SHOW黎睇下~~!!:)

toysfans2000 發表於 10-4-2007 00:28:31

得番你2 個既

狂四郎 發表於 10-4-2007 00:28:55

原文章由 香港人 於 10-4-2007 00:18 發表

SHOW黎睇下~~!!:)
真係要找找喎!那係係日本便利店買的!係香港就未見過!03年那年集英社搞了好多文庫版嘛!所以咪有咁野出囉!:^

狂四郎 發表於 10-4-2007 00:29:25

原文章由 toysfans2000 於 10-4-2007 00:28 發表
得番你2 個既
係呀!具神!:^

香港人 發表於 10-4-2007 00:31:58

原文章由 toysfans2000 於 10-4-2007 12:28 AM 發表
得番你2 個既
具神仲未瞓, 聽日唔駛返工咩??:^
頁: 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 [1260] 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269
查看完整版本: ●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區