williamhychan 發表於 14-7-2010 17:03:59

Xbox 360 動漫電玩節有 Kinect試玩

哈哈!!年年都入場去Xbox Counter 影相, 今年順道試玩埋

震撼「動漫電玩節」 Xbox 360 Kinect首度來港公開試玩

首200名購買全新250GB主機 可獲率先試玩Coupon

微軟Xbox 360 Kinect即將降臨於7月30日至8月3日舉行的「第十二屆香
港動漫電玩節」,為香港遊戲迷炮製最強驚喜,讓大家完全擺脫手掣
的束縛,全「身」體驗終極的遊戲樂趣。即場更有多位Kinect
大使教路,傳授體感遊戲技巧,大玩最新Kinect 遊戲*,即場體驗全身運動,讓你擁有一個豐富又難忘的全新刺激娛
樂體驗。

率先試玩 讓你成為最佳遊戲主角
必需使用手掣的傳統打機概念,在微軟Kinect宣佈誕生的一刻
已被打破,從此改變了遊戲的玩法,讓你的身體變成最佳的遊戲控制
器,只需動作及聲音,你即可置身遊戲當中,化身成為遊戲主角。 動漫電玩節期間,親臨微軟Xbox 360展位E01便可即時免費體驗無手掣玩樂的樂趣,讓你擁有一
個熱血沸騰、充滿活力的夏日!每日試玩名額有限,先到先得,遊戲
迷千萬不要錯過難得機會。

購買全新250GB主機 率先試玩Kinect
而為了答謝各位對Xbox 360的支持,顧客凡於7月18日下午1時,蒞臨朗豪坊Xbox
360 250GB主機首賣活動,並成爲首200名購買全新主機的顧客,
即可獲贈Kinect優先免費試玩劵一張,於動漫節率先體驗全『
身』遊戲。名額有限,先到先得。詳情請瀏覽www.xbox.com

動漫節 ─ Xbox 360 Kinect 遊戲免費試玩資料詳情

日期: 2010年7月30日至8月3日

時間

第一節:10am – 12pm

第二節:2:30pm – 8pm

地點: 香港會議展覽中心一號展廳

展位: E01

名額: 每日100名

bbf1125 發表於 14-7-2010 17:13:08

咁正!:shiny: 不過都係唔會去同人迫 :die:

滴滴仔 發表於 14-7-2010 17:16:21

咁正! 不過都係唔會去同人迫
bbf1125 發表於 14-7-2010 05:13 PM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

不如我地幾個"甲"下時間一起去....順便"甲"下女:shiny:

bbf1125 發表於 14-7-2010 17:24:22

不如我地幾個"甲"下時間一起去....順便"甲"下女
滴滴仔 發表於 14-7-2010 17:16 http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

"甲"女我有興趣喎 :shiny: 但入到去我驚又不自個咁買左d 特別版模型 :die: 不過我只可以7-31 果日而且仲要申請:unhappy:

滴滴仔 發表於 14-7-2010 17:33:21

"甲"女我有興趣喎但入到去我驚又不自個咁買左d 特別版模型不過我只可以7-31 果日而且仲 ...
bbf1125 發表於 14-7-2010 05:24 PM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

過返個面..先再講:(

黑色三連敗 發表於 14-7-2010 17:34:10

之前去過1次已經怕怕~~~我等睇威廉兄影D靚相返黎 :D
頁: [1]
查看完整版本: Xbox 360 動漫電玩節有 Kinect試玩