side3net 發表於 19-2-2010 13:49:24

有無人知HEAVY RAIN出左未?

如題...

Vince 發表於 21-2-2010 13:50:11

應該出左, 不過我頭先行過 game 鋪, 又唔見有 ... :80:
anyway ... d 隻 advantage game, 唔會得過 打 寫, 都有小小興趣, 可惜岩岩打完 FF 同 dragon age ... 想玩反 d 打得爽 d 既 game

Vince 發表於 23-2-2010 10:53:44

原來今日先出行貨 ... side3net兄, 會第一時間買 ?

side3net 發表於 23-2-2010 11:36:06

原來今日先出行貨 ... side3net兄, 會第一時間買 ?
Vince 發表於 23-2-2010 10:53 AM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

絕對係仆出去買..

尋日入左BH5AE版...

Vince 發表於 23-2-2010 11:44:57

bh5, 我玩 xbox 版的 ... network game 一定係 玩 xbox360 ...
講反 HR 我仲念緊買唔買好, 我知道佢 劇情 好得好正, 只係怕唔夠 爽 快...

borisasf 發表於 24-2-2010 09:09:07

琴日入咗...
勁detail! 乜都要自己㩒...!!
但又唔算係死㩒爛㩒, 有劇情!
至於爽快感...我覺得OK嘅
咁當然無 FPS 或 uncharted 2 咁快,
最過癮連拉開褲鏈 "柯" 尿嘅動作都有埋
唔似以前d game 去厠所閂完門再開返就當去咗!!

borisasf 發表於 24-2-2010 09:18:51

溫馨提示: 行版先有中文字幕, 但琴日淨返一間有行版, 一間有美版, 其他鋪已賣晒!!

side3net 發表於 24-2-2010 11:11:48

溫馨提示: 行版先有中文字幕, 但琴日淨返一間有行版, 一間有美版, 其他鋪已賣晒!!
borisasf 發表於 24-2-2010 09:18 AM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

呵呵, 尋日仆出去入左行版囉...
仲順手入埋D欠左期數既書一大堆...

side3net 發表於 24-2-2010 11:19:13

bh5, 我玩 xbox 版的 ... network game 一定係 玩 xbox360 ...
講反 HR 我仲念緊買唔買好, 我知道佢 劇情 ...
Vince 發表於 23-2-2010 11:44 AM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

我唔玩XBOX360...
理由係...我部XBOX360已經爆左廠...
一直都係用緊第一代無HDMI版20GB版本.
三紅我就未試過呀, 不過隨機另購既兩組手制充電池, 其中一組已經死左
部機既HARDDISK又玩剩3GB唔夠, 所以都好耐無開.
雙版本遊戲首選一定唔會係XBOX360. 除非獨佔先會買XBOX軟件.
所以一直都想切入部新既XBOX ELITE
不過年頭太多好GAMES同其他野要買, 我諗最快要6六先可以換機啦..

Vince 發表於 24-2-2010 14:12:16

回復 9# side3net
我都係 第一代 20g 360 ... 仲 3紅ed, 同換過機 ... so far, 有得 co-op 既 game 我會 選 360 ... 因為 ps3 既 network 真係太煩 ... 一晚斷 十幾次, 仲要一斷就 cut game 反 title ... d d 絕對係 network game 既 大幣 ... 加上好多時, 同一隻 game, ps3 有機會會唔夠 xbox360 靚, ps3 既會有 frame drop 情況 ... 所以我絕對係 xbox360 先的 ...
當然, 最近 個 分期 好似 近反 d d ... 所以通常會 上網 睇多 d review, 先決定買邊部機既 games.
而換 ELITE 我都好想, 不過就要等家中個部 神左 先算.

side3net 發表於 24-2-2010 16:45:59

回復side3net
我都係 第一代 20g 360 ... 仲 3紅ed, 同換過機 ... so far, 有得 co-op 既 game 我會 選 ...
Vince 發表於 24-2-2010 02:12 PM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

我見家下幾抵, 唔駛2400送三隻GAME, 不過XBOX既配件真係幾搵笨七..
我本身一早已經入左一組XBOX360既WIRELESS, 但係家下新出左一組支援N既..
賣成680銀, HARDDISK又唔比自己換, 同佢買原裝就成10蚊1GB...
手制充電池又易壞...
我家下XBOX LIVE過左期, 我都無續....等出新機先算..

Vince 發表於 24-2-2010 17:08:05

對 ... 我 xbox 手制 都已經 變左 有線 手制 ... 因為要長插條 usb ... 所以真係唔好買 佢果 d 差電. 如果間 shop 好人 d, 你買電果時, 佢地應該會講你知 只可用 1 年左右. HD, 其實我見過有 代用 ... 但唔知會唔會有 問題 ... 所以我都冇試 ... 而 LAN 我覺得你冇必要 換, 因為 唔行 N, 都應該唔會太大問題 ...

話時話 ... heavy rain 感覺如何 ??

side3net 發表於 24-2-2010 21:09:06

對 ... 我 xbox 手制 都已經 變左 有線 手制 ... 因為要長插條 usb ... 所以真係唔好買 佢果 d 差電. 如果間 ...
Vince 發表於 24-2-2010 05:08 PM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

LAN我係用黎玩MEDIA CENTER既.
HARDDISK, 據我知, 代用既都係硬性只可以用得最多120GB..
過左呢個佢已經當你改機架啦, 呢樣野SONY好過佢好多.
舊電真係想死...早知唔買, 用乾電池...結果同你講既一樣, 係變左買條USB線...

仲玩緊EOE, 所以BIO5AE同HEAVY RAIN未仲未開封..

Vince 發表於 26-2-2010 16:06:51

聽聞勁多 bugs ... 都係等反 3 5 7 個星期先買 ... :p

side3net 發表於 26-2-2010 16:42:20

聽聞勁多 bugs ... 都係等反 3 5 7 個星期先買 ...
Vince 發表於 26-2-2010 04:06 PM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

尋日已經即有1.01下載啦..
頁: [1] 2
查看完整版本: 有無人知HEAVY RAIN出左未?