ZIN 發表於 12-2-2010 23:47:50

:71:

cybaster 發表於 12-2-2010 23:57:24

THta's good.
Thanks for sharing.

shan0619 發表於 13-2-2010 00:04:40

:76:

feerdom 發表於 13-2-2010 00:07:36

這個令我想起不少回憶呢:35:
最深刻的是,當年滿腔熱血的我用了人生第一次的薪水,買了這個:44:
當年 牛1四魚 的它 我忍下心買了它(人生第一件過千的玩具) :63:
當年我未有上網的習慣,回到家時滿心歡迎打開它來玩,上手時?
點解d關節位好似唔多穩陣(用合金部份套著膠關節) 看起來好似好易爆
玩多幾下:47: 真的爆了圓形個粒野:50: :31: 研究了一會兒:31: 只好放棄
到現在我那隻野依然是沒有一隻手掌的,現在我才知道cms d野唔可信,這是值得回味的一次人生經驗

virtualman 發表於 13-2-2010 01:53:35

我自己覺得呢隻野真係唔錯, 連頭像都係佢.....:43:

矢吹丈 發表於 13-2-2010 18:52:20

我都係靚價入返, 非常正!

聖鬥士JACK 發表於 13-2-2010 20:34:26

:71:勁~

香港人 發表於 13-2-2010 21:45:56

希望有其他廠能將勇者系列做出更好的產品...

netvigator 發表於 13-2-2010 22:58:47

獅人鳳真係CM's果期傑作
我期待會出熱血最強,可惜CM's無意思出

ps:GGGG甩完左又甩右,玩完有講粗口o既衝動:53:

yugi 發表於 13-2-2010 23:12:57

希望有其他廠能將勇者系列做出更好的產品...
香港人 發表於 13-2-2010 09:45 PM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

TAKARA個MPB系列唔錯的,但衰在版權被CMS搶左所以只出得兩隻

yugi 發表於 13-2-2010 23:13:34

CMS兩年前話出勇者指令都仲未出到

c.hemoss 發表於 13-2-2010 23:34:58

:77:

Borbor 發表於 14-2-2010 20:23:43

:71:nice report

米肥 發表於 15-2-2010 02:11:26

呢隻做display真係好野黎, 大大真識貨:71:

otaku 發表於 19-3-2010 08:51:28

完全勝利....i wanna watch ar!!!
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 絕對無敵 - 獅人鳳