side3net 發表於 4-2-2010 12:22:01

完全殺死人玩死人既亞洲垃圾HOME!

亞洲HOME完全係一件垃圾向來人所共知.
更新速度勁慢, EVENT同建設又小.
好似日本有既MUSIC館, FIFA館, 送比各位既FF XIII聖府大宅
1比1既GUNDAM等等...
香港亞洲通通欠奉
衣物又土又OUT, 傢俱都無咩選擇.....

今次HOME攪IREM惡黨EVENT, 捉左日本一隻企鵝, 本來相當有睇頭.
點知, 預告EVENT已經出事, 比左個日期時段叫各位入去參觀.
入到去完全無野玩無變化.....一連幾日都係咁, 之後網上又失驚無神話開始左.
OKIE, 無問題, 當我地比你昆左一次, 知錯能改...無所謂..

EVENT終於開始, 走遍幾個地方, 仲去埋IREM總部, 坐埋R9戰機..
玩左粒幾鐘....最後係贈你一句...歡迎隨時再黎玩......係咩Q都無得到既.
POSTER中既傳說中禮品....衫, 帽都欠奉...
於是上網睇下究竟係米我BUGGY左啦..
一睇就把幾火, 網上好多朋友講, 原來你想得到寶物,
首要條件係先要"科水" 買左一套"IREM惡黨"戰鬥服再穿上身黎玩EVENT先有機會得到.
挑...咁即係"付費入場EVENT"啦, 咁你SECH唔早講?
玩Q左人咁耐, 先同我地講, 入場要先比32蚊..(成套好似係呢個價錢)
(個EVENT仲要係如果你反應唔快加埋唔好彩, 隨時玩你一晚..)
最抵死同PK仲係...你只要著晒成套衫, 根本唔駛COMPLETE個EVENT
你都隨時有可能攞晒兩樣ITEMS..
我真係好想頂SCEH個肺...!!
亞項先生, 有時間寫埋D無聊書, 不如先解決下香港HOME既問題. 集中一下經營先啦!

黑色三連敗 發表於 4-2-2010 12:40:13

又一次証明凡事都沒有免費午餐~~~~:die:

Vince 發表於 4-2-2010 14:00:33

嘩 ~~~~~~~~ side3net兄 ... 你居然有玩 HOME ?
講真, 我就開 game 打好過 ... 手頭上d games 放反 10 日 8日 假比我打都未必爆得 晒 ...

side3net 發表於 4-2-2010 16:18:40

嘩 ~~~~~~~~ side3net兄 ... 你居然有玩 HOME ?
講真, 我就開 game 打好過 ... 手頭上d games 放反 10 日 ...
Vince 發表於 4-2-2010 02:00 PM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

HOME其實好多野睇..不過我指既係日本HOME..
HOME本身我唔係"玩", 但係會定期入去睇下有咩更新.
但係就唔會真係打躉果隻囉, 不過每次有EVENT我都會入去睇下既.
有D資料幾有用, 例如FIFA既資料等等.

不過講真, HOME真係幾多變態佬..
我用個女仔角色做玩EVENT MINI GAME
有條粉皮走埋黎同我講, 問我地可唔可以一齊HANG OUT去海邊!@!#@$!%@@#$$%
如果HOME有"打鑊佢"呢個功能..我一定開拖....=P

黑色三連敗 發表於 4-2-2010 16:54:47

HOME其實好多野睇..不過我指既係日本HOME..
HOME本身我唔係"玩", 但係會定期入去睇下有咩更新.
但係就 ...
side3net 發表於 4-2-2010 04:18 PM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

變態佬/仔~~~~~:47: 點解hk變成咁架 :56:
頁: [1]
查看完整版本: 完全殺死人玩死人既亞洲垃圾HOME!