滴滴仔 發表於 26-1-2010 15:02:17

MHF獨占移植Xbox360 ( PC ver. 可以收工)

根據日本方面的最新消息,由 CAPCOM 製作的 PC 線上狩獵動作遊戲《魔物獵人 Frontier Online(Monster Hunter Frontier Online)》將移植到 Xbox 360 平台推出。

CAPCOM 與日本微軟於上週預告將於今(26)日發表某款首度登上 Xbox 360 平台的 CAPCOM 作品,目前看來指的應該就是《魔物獵人 Frontier Online》,詳情則有待 CAPCOM 與微軟方面後續公布,玩家不妨多多留意。

目前 PC 版《魔物獵人 Frontier Online》由遊戲新幹線代理在台灣地區營運。

link:
http://gnn.gamer.com.tw/3/42003.html

MHF 獨占移植Xbox360 
・和PC版不同服務器
 ・夏天發賣預定
 ・月額1400円
  通過付月費,能夠成為金會員
 ・HDD和網絡環境必須

Vince 發表於 26-1-2010 15:32:06

通過付月費,能夠成為金會員 <= 咁如果係 金會員 洗唔洗 月費 先 ...
如果要個個 月 比$ 就唔玩 lu...

滴滴仔 發表於 26-1-2010 15:59:20

通過付月費,能夠成為金會員
Vince 發表於 26-1-2010 03:32 PM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif
vin 兄..好似唔洗:71:

Vince 發表於 26-1-2010 16:12:09

不過 wii 同 pc 版都好似要收 $ ... xbox版 睇黎都要 ...
如果 m$ 真係想 打 日本市場 ... 就應該唔洗 $ la ...話晒都係用反 xbox live 個 sever ja....

lokia 發表於 2-2-2010 16:21:17

已證實, 要月費, but 月費包括埋一個月金會員~ :70:

黑色三連敗 發表於 2-2-2010 17:01:34

齋打怪獸~~~興趣不大 :55:

X-JAPAN 發表於 2-2-2010 17:20:44

PC VER 可以收工又未必GA~

家用機的話 佢一改板又要買過隻GAME 我係最唔中意呢到姐~

PC 就中文~ XBOX會是日文了吧~(我就中意玩日文的多一點.......)

toshiyashiya 發表於 3-2-2010 10:35:04

独占毛 点解唔发日文原文 日文原文 通篇冇独占两个字 只讲 360上 老卡会独占 母猪都会上树
頁: [1]
查看完整版本: MHF獨占移植Xbox360 ( PC ver. 可以收工)