磚仔人 發表於 12-11-2006 00:26:54

Wow!!! Are you working in Toys shop, BigBig??

Triple5Soul 發表於 12-11-2006 04:10:39

入了不少新貨呢
每一次睇大大的玩具都令我賞心悅目:)

天馬流星拳 發表於 12-11-2006 12:04:42

你家叫玩具博物管,實在當之冇愧.:!

分手勿語仔 發表於 12-11-2006 12:07:14

好精彩0既收藏@@
最正都係 天價 舊版 斷空我@@

影武者 發表於 12-11-2006 13:02:57

種類數量也很驚人:no:

happy_prince_07 發表於 12-11-2006 13:08:43

大大好有米 :handshake: 好多都x 2

玩具烈士-奇雲 發表於 13-11-2006 11:06:20

嘩~~~~~大大!!!!! 你真係咩都有啊!!!!   好犀利呀~~~~
一層一層睇極都唔完~~~~ 好勁呀!!!! d STARWARS LEGO 真係好想要啊~~~

合金魂好宏偉啊~~~~!!!!!!

DrChanBlackJack 發表於 13-11-2006 20:55:25

太厲害, 真係古今中外日乜都有,:cool::cool::佩服!!!佩服!!!多成咁你D盒點處理?

wing 發表於 14-11-2006 10:42:28

收藏既深且廣~~~謝謝大大的分享

N-age 發表於 17-11-2006 09:07:30

太猛了:!

dragonman 發表於 17-11-2006 09:14:57

十三櫃.............so many ar................ :p

chi 發表於 17-11-2006 10:10:42

謝謝光臨跟指教:DD

飛天牙狼:!

Gettoys 發表於 17-11-2006 10:22:56

看到我呆了呢,都不知道[應該說什麼好的了。

HIT.gms 發表於 17-11-2006 10:25:33

:no::no::no:

ZEONIC 發表於 17-11-2006 12:09:00

超多收藏品,會否考慮做一間無塵房作show room。
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: chi的玩具收藏間!!!!!!!!!!!!!!!(5.22 P.28更新)