pnchan 發表於 17-11-2009 05:46:25

玩具日報 攝影園地第二次正式活動 (戶外人像) 活動有改動!!!

由於人數不足,活動有以下改動:

活動日期及時間:2009年12月6日 ( 星期日 ) 下午 2:30pm to 5:30pm
活動地點:中環
Model:Winnie Wong, Shirley Hung
服裝: 時裝
參加人數:12名, 6 人一組

報名方法:請回覆這個Post報名
活動費用:每位HK$ 250.00 (包括Model及化妝)
付款方法:當場付款

Model 相片(相片由model and Lawrence Chan提供)

Winnie Wong
Shirley Hung
http://images1.fotop.net/albums/pnchan/for_other_use/IMG_7583.jpg

備註事項:
01.參加者必須為TD的會員。
02.如因天氣惡劣,有權更改地點或取消活動。
03.參加者請自備交通費用及糧水。
04.參加者需具備一副完整的相機及鏡頭,可使用菲林或數碼相機,但不可以攝錄。
05.請遵守公作人員安排。
06.如有特別要求請先向本會工作人員查詢。
07.為免麻煩,請參加者不要私下拿取模特兒之聯絡方法,如電話號碼、msn 及電郵等等。
08.請確保模特兒安全,不可私自離隊及觸摸模特兒身體及衣服。
09.模特兒於補妝及休息期間,參加者請不要再對模特兒拍攝。
10.參加者於活動期間請注意自身安全及其私人物品。
11.參加者活動內所有拍攝之相片請不要作任何商業之用途。
12.參加者報名後請於限定日期內入數,免得令一些想參加的會員而不能參加。
   如五日內還未收到入數通知即當作自動棄權,再由後補名單補上。
13.如會員報名繳費後要求退出, 報名費用恕不退還

己報名會員:
1.上下盤
2.Mars
3.Volfogg
4,sliverR
5.sliverR's Friend
6.sos2sos

上下盤 發表於 20-11-2009 10:26:53

報名,報名!
又有得玩啦。:D

mars 發表於 20-11-2009 21:05:41

報名, 報名 :58:

Volfogg 發表於 21-11-2009 21:05:55

報名, 報名 !! :handshake:

freemankcko 發表於 21-11-2009 23:58:56

唔制呀, 第一次join唔到, 第二次又唔得!!:79:
唉, 又join唔,到, 6號要飛日本呀, 唯有再等下一次, :56:

pnchan 發表於 26-11-2009 02:13:56

下個禮拜就係活動嘅日子啦!為左方便我預人數,如果大家想一齊玩嘅請盡快報名啦!唔該晒大家...:34:

小威威 發表於 27-11-2009 19:04:46

想去, but 要入場睇 + 影 東亞

silverR 發表於 28-11-2009 09:46:51

我又去, 預我兩個!! :shy:

上下盤 發表於 28-11-2009 16:18:12

原帖由 小威威 於 27-11-2009 07:04 PM 發表 http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif
想去, but 要入場睇 + 影 東亞

記住 post d 相比我o地分享呀!

pnchan 發表於 29-11-2009 02:08:08

因應今次活動可能唔夠人,活動上可能有啲改動,麻煩大家PM你地嘅電話號碼比我,如果有改動我會個別通知,唔該晒!!:77:

上下盤 發表於 30-11-2009 13:10:46

近聖誕新年,仲要好多飲宴,大大們無空閒都可理解。

自己就要去家長日、跟手大女生日、結周年記念、自己生核、姨甥結婚(幫手影相)、老婆生日......仲要食聖誕新年大餐.........真係一個月糧都剛剛夠比!:ice:

sos2sos 發表於 30-11-2009 23:19:49

報名. :help:

Will it be too late. I alway miss those topic in the header. :53:

上下盤 發表於 6-12-2009 22:49:04

首先真係好多謝每次外影也有大大的支持(這才可攪下去),更重要是 pnchan 大大付出的精神及金錢(因今次不足數),活動得以成功,缺一不可。

:77: :77: :77:
頁: [1]
查看完整版本: 玩具日報 攝影園地第二次正式活動 (戶外人像) 活動有改動!!!