滴滴仔 發表於 20-7-2009 09:38:44

經典:$ :$ ...我可以睇到full set la :handshake: :handshake:

密斯威爾 發表於 20-7-2009 09:48:44

睇得出大大對IQ博士既熱愛:71:
亦都要多謝大大既熱血令到我地有機會睇到呢d神級玩具:71: :71:
無言感激:52:

古惑天后 發表於 20-7-2009 10:56:47

小雲同小咭好重要~!!正:43:

icyhugs 發表於 20-7-2009 11:09:47

what a classic! I didn't know anything about this series at all!:no:

TD玩具老師 發表於 20-7-2009 11:51:32

:love: 每一張相都勾起好多故事回憶!

Licarly 發表於 20-7-2009 12:37:42

好勁呀~咁都搵得返晒:71:

快d同d人物上色啦:75:

hathaway 發表於 20-7-2009 12:43:52

What a classic! Really wanna get the whole set back!

hanson22 發表於 20-7-2009 13:16:07

條天神村好正呀!! 令人懷念以前既玩具...

xleo 發表於 20-7-2009 14:15:22

多謝樓主分享,呢套野我唸真係所值不菲,以前D野膠得黎都做得好有心機,膠得黎都可愛D,不過其中一張係保齡球樽就有好似妖怪既感覺,有D不安。
不過IQ博士都係一套好好睇,好好笑,到宜家都仲好多人識得既卡通片之一。不過都好佩服無線翻做咁多年前既舊片都可以成日買廣告。勁。

netclk 發表於 20-7-2009 14:25:07

wow that is an epic collection. I had the police station when i was a little boy.

bad-aries 發表於 20-7-2009 15:01:22

唉, 我而家都真係無心機追無記既卡通, D時間成日改黎改去.:59:

fatcheong 發表於 20-7-2009 15:30:20

:71: :71:

N-piccolo 發表於 20-7-2009 15:36:38

超熱血, 令人感動:$ 。 o果時還有很多果子玩具已找不到了!
無記J2上星期六已播咗第一集了!

Endy﹏℃┐ 發表於 20-7-2009 16:33:57

真係令人懷念以前:help:

neojett 發表於 20-7-2009 16:49:56

:71: :71:
頁: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: IQ愽士熱烈回歸TVB,趁熱鬧分享千辛萬苦齊集嘅古董天神村玩具!