Toysfunfunshow 發表於 1-6-2012 13:52:54

玩具迷珍藏Show 2012 ....7月8日@九龍灣展貿中心3/F 免費入場.....

承接去年6月第一屆 "玩具迷珍藏Show" 之踴躍反應, 玩具資料室於暑假前夕再次號召新舊玩具迷, 參加將於7月8日於九龍灣國際展貿中心(EMAX) 3/F 演講廳舉行之第二屆玩具迷珍藏Show,免費入場, 門票全免!!!

一如往年, 多家日本知名懷舊玩具店亦將越洋參與, 其他本地玩具店及收藏家亦會參與展銷, 盡show珍品, 希望大家能以"荀"價購得心頭好!!

老文 發表於 1-6-2012 14:03:14

得一日咋...好想去..唔買都來睇吓都好:67:...諗計中

kyostanley 發表於 1-6-2012 15:27:00

次次都係呢D FAMILY DAY....可唔可以搵一次星期6呀....>"<

alanwhc 發表於 1-6-2012 16:03:59

toy show again! very good!

玩具人生 發表於 1-6-2012 17:27:29

Good 希望到時有時間一家大細一齊到啦!

mr0088 發表於 1-6-2012 20:49:29

一定要去睇睇!希望有收獲。

LOLO121 發表於 1-6-2012 21:05:33

上年有去!睇完 D display 之後,已經對某些著迷!當然,現在已經將其入手啦!

今年當然會再去啦!

支持!期待!:71:

ray文 發表於 1-6-2012 21:39:43

正呀, 唔知會唔會有勁野買呢~:?

DONOVAN 發表於 1-6-2012 21:53:31

日本ONLY????????????????????????

anson1319 發表於 1-6-2012 22:01:58

正野!!!
上年行得好開心
有野睇有野買

莫探員 發表於 2-6-2012 00:52:07

自己唔係打寫字樓工,即係無緣去........

hitsu 發表於 2-6-2012 01:48:25

就攞假去昅昅:45:

fishman 發表於 2-6-2012 07:32:35

豆腐員 發表於 2-6-2012 08:34:45

要睇睇自先啦......好似要返工

地獄滾球 發表於 2-6-2012 10:09:27

我唔會再被騙架喇!
頁: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: 玩具迷珍藏Show 2012 ....7月8日@九龍灣展貿中心3/F 免費入場.....